Kalmar | Kalmar

Favorit Dela

Malmbrogatan 6

Här kan du hyra ett kontor med centralt läge och med möjligheter till utökning.

Beskrivning

Med närhet till allt kan du och ditt företag nu hyra en lokal för det medelstora företaget. Lokalen består till stor del av en delvis fristående egen byggnad på markplan belägen på en innergård till fastigheten, detta erbjuder ljusinsläpp från tre håll. I och med sitt läge kan man under vår och höst avnjuta lunch utomhus på någon av de närbelägna restaurangerna. Det finns även möjlighet att utöka ytan med 136 kvm om intresse och behov finns för detta. Då skulle man även få tillgång till en egen entré utifrån och direkt in i egen lokal. Idag är det via gemensam entré man når lokalen. Om behov av stora förrådsutrymmen/arkiv finnes så finns det även möjlighet att koppla ihop lokalen med 207 kvm sådan yta i anslutning till lokalen.
  • Total yta

    429 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 279 429

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Valfisken 2

Byggår:

1974

Renoveringsår:

2019


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Valfisken 2 är en gedigen tegelfastighet i området Malmen i Kalmar och består av tre stora byggnader. Den här fastigheten är belägen i centrala Kalmar, med enbart några minuters promenad in till stadskärnan. Där finner du bland annat butiker, restauranger, frisörer, gym och apotek. Runt om fastigheten finns en vacker omgivning med fina promenadstråk. Hyresgäster i fastigheten är bland annat Försäkringskassan, Sveriges Radio och Max.

Närservice:

All slags service finns lätt tillgängliga och det finns ett antal restauranger och fik i omgivningen. Allra närmst finner du restaurangen Max, Subway och Pizzapalatset som ligger i Valfiskens ena byggnad.

Kommunikationer:

I och med fastighetens belägenhet finns Kalmars kommunikationer runt hörnet.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Pierre Trast

Förvaltare

Pierre Trast

pierre@stenvalvet.se

08-5 VISA NR 08-508 942 50

072- VISA NR 072-543 28 48

Marknadsförs av Fastighets AB Stenvalvet
stenvalvet.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Malmbrogatan 6

Om Fastighets AB Stenvalvet

Stenvalvet bildades 2010 och ägs av Kyrkans Pensionskassa, Kåpan pensioner försäkringsförening och Stiftelsen för Strategisk Forskning. Stenvalvet är ett fastighetsbolag med fokus på lokaler innehållande samhällsnyttig verksamhet. Stenvalvet äger fastigheter för ca 12 miljarder kr. Bolagets affärsidé är att äga, aktivt förvalta och utveckla samhällsfastigheter i Sverige.

Fler annonser från denna annonsör