Malmbrogatan 6

Kalmar , Kalmar
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

363 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Här kan du hyra ett kontor med centralt läge och med möjligheter till utökning.

Med närhet till allt kan du och ditt företag nu hyra en lokal för det medelstora företaget. Lokalen består till stor del av en delvis fristående egen byggnad på markplan belägen på en innergård till fastigheten, detta erbjuder ljusinsläpp från tre håll. Ytan är idag indelad i ett öppet kontorslandskap, matsal, två mötesrum och förråd. Det finns även möjlighet att utöka ytan om intresse och behov finns för detta. Då skulle man även få tillgång till en egen entré utifrån och direkt in i egen lokal. Idag är det via gemensam entré man når lokalen. Kan detta vara något för er, tveka inte att höra av er till oss för mer information eller för en visning!

Övrig information

Övrigt:

Möjlighet att hyra till garageplats finns i fastigheten.

Ytor

  • Total yta:

    363 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Valfisken 2

Byggår:

1974

Renoveringsår:

2019

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Valfisken 2 är en gedigen tegelfastighet i området Malmen i Kalmar och består av tre stora byggnader. Den här fastigheten är belägen i centrala Kalmar, med enbart några minuters promenad in till stadskärnan. Där finner du bland annat butiker, restauranger, frisörer, gym och apotek. Runt om fastigheten finns en vacker omgivning med fina promenadstråk. Hyresgäster i fastigheten är bland annat Försäkringskassan, Sveriges Radio och Max.

Närservice:

All slags service finns lätt tillgängliga och det finns ett antal restauranger och fik i omgivningen. Allra närmst finner du restaurangen Max, Subway och Pizzapalatset som ligger i Valfiskens ena byggnad.

Kommunikationer

I och med fastighetens belägenhet finns Kalmars kommunikationer runt hörnet.
Malmbrogatan 6

Om Fastighets AB Stenvalvet

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom utbildning, vård & omsorg, rättsväsende och myndigheter. Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster. Framtidens samhälle skapar vi tillsammans.

Fastighets AB Stenvalvet

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 STOCKHOLM

www.stenvalvet.se

Fler annonser från Fastighets AB Stenvalvet