Skriv ut

Skapa PDF

Amalia Jönssons gata 25, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Kontor med separata kontorsrum i flera storlekar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 216 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal om ca 216 m2, där lokalen har en rumindelad planlösning. Här erbjuds både en personskontor som rum för fler personer. Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information och för att boka visning!.

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 216

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Övrig information

Övrigt

Relier är Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, under 2014 så förmedlade vi ca 95 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Sökhjälp