Skriv ut

Skapa PDF

Sibyllegatan 9, Östermalm

stockholm

Butik/Showroom/Kontor stenkast från Birger Jarlsgatan/Nybroplan/Östermalmstorg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 564 m²

Tillträde: Efter överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Stora butiksfönster ut mot Sibyllegatan med egen entré och lastzon utanför dörren. Yteffektiva och öppna ytor som passar perfekt för utställning eller diverse showroomverksamhet. Genomgående bra takhöjder i hela lokalen. Trevligt pentry, 3 WC. Ljusinsläpp från fönster mot gård. Cirka 451 kvm butiksarea samt cirka 113 kvm lageryta i källarplan med lasthiss från lokalen. Tillfälle att hyra en lokal med bra skyltläge och stora öppna ytor med närheten till såväl Östermalmstorg, Strandvägen och de pulserande affärsstråken på Nybrogatan och Birger Jarlsgatan. Ej café/restaurang.

Utförande

Byggår: 1909

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 564

Omgivning

Närservice: Lokalen ligger på ett drömläge mellan händelserika Östermalmstorg och vackra Strandvägen. Nära till affärsstråk på Nybrogatan och Birger Jarlsgatan. Nära till Stureplans puls med ett stort utbud av restauranger och all tänkbar service och kommunikation.

Kommunikationer: Bra kommunikationer, tunnelbana Östermalmstorg på cirka 100 meter avstånd. Lokalen ligger på ett mycket centralt läge, vilket gör det enkelt för medarbetare och besökare att ta sig hit. På Strandvägen och Östermalmstorg går bussar som tar dig till Centralstationen på någon minut men även till stadsdelar som Gamla Stan, Södermalm och Kungsholmen.

Länkar

Sökhjälp