Skriv ut

Skapa PDF

Bäckvägen 20, Edsberg

sollentuna

Ett renoverat och fint kontor med praktiskt arkivrum.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 180 m²

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Våningsplan: 2

Planlösning: Välkommen till ett renoverat och fräscht kontor i härliga Sollentuna. Den här kontorslokalen har både en rumsindelad och öppen planlösning. För större möten finns konferensrum för upp till tio personer. Det finns även ett arkiv som ger dig möjlighet att ha ett mindre lager/förrådsutrymme på kontoret. I det trevliga pentryt finns plats för bord för både lunch och fikapauserna.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 180

Omgivning

Närservice: Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat. Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. Stinsen shoppingcenter och Sollentuna Centrum, med stort utbud av butiker och restauranger, ligger endast 5 minuters bilfärd bort. I närheten finns även grönområde och motionshall.

Kommunikationer: Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av de nybyggda rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att anlända med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuters. Det finns ca 90 parkeringsplatser tillhörande fastigheten och här parkerar våra hyresgäster gratis. Kommunalt når du fastigheten med buss där flertalet bussar trafikerar området. Önskar du åka pendeltåg är det Sollentuna Centrum och Häggvik Centrum ligger närmast.

Sökhjälp