Skriv ut

Skapa PDF

Ringögatan 38, Ringön

göteborg

590-1500 kvm kontor- och lagerlokal!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 590 - 1 500 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns möjlighet att hyra från 590-1500 kvm kontor- och lagerlokal ca 20 minuter med bil från centrala Göteborg. Lokalen lämpar sig dessvärre inte för försäljning av bilar eller liknande verksamhet.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 590 1 500

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger belägen i ett lager- och logistikområde på andra sidan Göta Älv sett från centrala Göteborg. Goda kommunikationer med bil och kollektivtrafik via väg 155, samt transporter via godsräls och båthamn.

Närservice

I närområdet finns det ett stort utbud av lunchrestauranger från världens alla hörn. För den med längre lunch går det att promenera in till centrala Göteborg på knappt 30 minuter. På andra sidan väg 155 ligger ett köpcentrum med butiker så som Kjell & Company, JYSK, Biltema, Rusta och Siba.

Kommunikationer

Kollektivtrafiken i Göteborg tar dig enkelt till fastigheten från Göteborgscentral station. Buss Svart, med byte till buss 47 vid Hjalmar Brantingspl. tar 15 minuter och avgår varje kvart under morgon och eftermiddag. Även spårvagnen med linje 14 går till Hjalmar Brantingspl. för byte till buss 47. Via väg 155 och avfart Brantingsmotet är bilvägen smidig och via Götaälvsbron är centrala Göteborg endast fem minuter bort. Landvetter flygplats ligger cirka 3 mil ifrån fastigheten och har dagliga avgångar till och från många orter i Sverige och Europa. Med bil tar resan dit cirka 30 minuter från fastigheten.

Sökhjälp