Skriv ut

Skapa PDF

Midgårdsvägen 24, Skutviken

luleå

Nybyggd butikslokal med suveränt skyltläge mot Midgårdsvägen. I samma hus ligger bland annat MAX-hamburgerrestaurang och Comfort Rör City.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 867 m²
Karta

Information

Beskrivning

Mycket fräsch nybyggd lokal om totalt cirka 867 kvm. Lokalen passar perfekt som butik eller utställning. I samma fastighet ligger bland annat MAX-hamburgerrestaurang och Comfort Rör City - så här är det ständig rörelse. Butiken har dessutom bra skyltmöjligheter mot Midgårdsvägen. Planlösningen består av en ljus trevlig butiksyta med härlig takhöjd, lager med markport, två kontorsrum, wc och kök. Det finns möjlighet att bygga ytterligare yta i entresolplan.

Utförande

Våningsplan

1

Antal rum

anpassningsbart

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 867

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering direkt utanför butiken

Skyltläge

Bra skyltläge mot Midgårdsvägen

Övrig information

Övrigt

PEGASUS Real Estate är ett fastighetskonsultbolag med säte i Luleå. Vi kan erbjuda tjänster inom lokaluthyrning, fastighetstransaktioner, förvaltning, värdering och rådgivning. Har ni vakanta lokaler som ni vill hyra ut? Önskar ni sälja eller köpa kommersiella fastigheter? Är ni ett företag i behov av nya lokaler? Kontakta oss! Vi har alltid fler lokaler till uthyrning och fler fastigheter till salu än de som presenteras publikt. Besök vår hemsida www.pegasusreal.se eller skicka ett mail till info@pegasusreal.se. Du når oss även på telefon 0920-17938.

Sökhjälp