Skriv ut

Skapa PDF

Granitvägen 10, Ljungarum

jönköping

Mycket fin Butiks- lageryta med tillhörande kontor. Markport och 6 m i takhöjd.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik, Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

350 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Hyresledigt finns nu en mycket fin och flexibel lokal om 350 kvm i Ljungarum. Lokalen som nås antingen via en personentré eller en markport (B:2.90xH:2.50m) är fördelad på två plan. Entréplanet om ca 275 kvm (215 butik/lager och 60 kontor) har ett mycket fint ljusinsläpp tack vare den generösa takhöjden på 6.1 meter under balk. Den ljusa och fräscha delen om 215 kvm passar utmärkt som såväl butik, showroom eller lager. Vidare finns det ca 60 kvm kontor, förråd/omklädnad, wc. Bil kan köras direkt in i lokalen från markporten. Övervåningen som har en fin utsikt mot Rocksjön nås via en personhiss (max 400kg) eller trappa. Även här är ljusinsläppet mycket bra då man valt att låta allmänytorna med kök ha en öppen planlösning ut mot lagret. I anslutning till allmänytorna finns det även ett större kontorsrum med flexibelt användningsområde. I samma fastighet finns även ett kallager om ca 500 kvm att tilläggshyra om behov av större lageryta finns. Parkerings platser finns på området. Lokalen har trådlöst nätverk (Wi-Fi).

Utförande

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 350

Omgivning

Omgivning/natur

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Närservice

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl. finns goda chanser till shopping.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm och Köpenhamn. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Sökhjälp