Skriv ut

Skapa PDF

Kabelvägen 14, Ljungarum

jönköping

Utbildningslokaler med flera användningsområden i centralt läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 444 m²
Karta

Information

Beskrivning

444 kvm utbildningsytor, med flera användningsområden. Välkommen att kontakta oss för visning eller vid ytterligare frågor!

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 444

Omgivning

Omgivning/natur

Området, där tidigare gamla flygplatsen låg, är idag ett stort handelscentrum som sträcker sig på bägge sidor om E4:an och inrymmer köpcenter, byggvaruhus och diverse industrier.

Närservice

I närområdet finns många restauranger att välja på och vill man ha ytterligare alternativ är det inget som hindrar. Jönköping är landets femte restaurangtätaste stad! Med närhet till köpcentret A6, Rusta, Mio möbler m fl. finns goda chanser till shopping.

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an, ca 3-4 minuters bilresa från Jönköpings centrum och centralstation. Buss trafikerar sträckan. Det strategiska läget vid E4:an har gjort Jönköping till ett logistikcentrum. Och lika enkelt som det är att ta sig hit bilvägen är det att flyga eller åka tåg. Axamo flygplats ligger 1,5 mil utanför stadens centrum och hit går ett antal dagliga direktflyg från Stockholm och Köpenhamn. I kommunen finns till och med färjetrafik för den som så önskar!

Sökhjälp