Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 16, Centrum

göteborg

Centralt kontor i ett bra läge med trevliga ytor.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 400 - 2 700 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal i centrala Göteborg med möjlighet att skalpa ett kontor från ca 400m2 upp till totalt 2700 m2 då fördelat på två våningsplan. Kontoret har en bra standard, med behov av en mindre uppfräschning. Kontoret går att anpassas efter behov. Kontoret har idag en mestadels öppen planlösning med ett fåtal mindre kontorsrum & mindre mötesrum.från den undre våningen så erbjuds utgång till takterrass.

Utförande

Våningsplan

3

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 400 2 700

Omgivning

Omgivning/natur

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet.

Övrig information

Övrigt

Relier är Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, under 2013 så förmedlade vi 95 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Sökhjälp