Skriv ut

Skapa PDF

Tullvaktsvägen 9-15, City

stockholm

Ett modernt kontor med hög standard och ett otroligt ljusinsläpp. Med en takhöjd på nästan 8 m som ger lokalen karaktär.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 3 738 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontoret har ljusinsläpp från 5 olika riktningar. Alla fönster är stora och ger en underbar rymdkänsla. Med en takhöjd på nästan 8 m så kan man få en spännande kontorsmiljö med olika nivåskillnader och mötesplatser. Idag ligger det ett ekgolv men under golvet så finns ett original golv av betong från tiden det var en fabrik. Lokalen har genomgående ytskikt av trä,, glas och stål på ett smakfullt sätt. Det finns en varuhiss in i lokalen som tar 13 pers / 1000 kg. Det finns ett omklädningsrum med 2 duschar. Ett större serverrum på ca 35 kvm med ett antistatiskt golv. Ett större pentry finns med fika del på ca 70 kvm. Det finns även ett arkiv på ca 30 kvm och ett förråd på 20 kvm. Ett större mötesrum som rymmer ca 30 pers idag. I lokalen finns det 4 st skepp som är upphöjda med kontor på övervåningen och under finns det 1 mindre serverrum, 3 st toaletter, kapprum, pentry och ett mindre mötesrum. I ett av pentryn så finns det idag en spis med stor kyl och frys och en industri diskmaskin. Det finns idag ett större mötesrum med en bioduk. Idag är det framdraget el och data till flera arbetsstationer.

Planlösning

Utförande

Byggår

1930

Renoveringsår

2004

Våningsplan

3

Antal rum

14

Planlösning

Öppen planlösning med 4 tillbyggda kontorskomplex som har pentry, mötesrum och kontor ihop. Finns mindre lager och serverrum. Större pentry med trevlig personaldel.

Övrigt

Takhöjd

4 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 3 738

Omgivning

Omgivning/natur

Centrala Stockholm Frihamnen är ett område som har ett strategiskt och attraktivt läge i staden. Området utnyttjas idag som hamn. Från Frihamnen går Tallinks Siljas färjor till och från Finland och Baltikum. Det är Stockholms enda fullservicehamn och har en omfattande utlandstrafik. Frihamnen utnyttjas redan idag även för andra verksamheter än direkt hamnbundna. Detta är en omvandling som har skett successivt sedan 1980-talet och fortfarande pågår. Framförallt många mediaföretag har etablerat sig i området. TV4 och SVT Drama finns här, tillsammans med ett antal mindre företag inom samma bransch. Även andra typer av företag finns i nybyggda kontorslokaler i anslutning till färjeläget, liksom ett hotell- och konferenscenter. I området finns även joggingspår och småbåtshamnar.

Närservice

I området finns det fler kvarterskrogar och caféer. Det finns även en populär nyöppnad Phils Burger. Vill man vara lite mer aktiv så är det gångavstånd till Ballbreaker där det finns restaurang och konferens möjligheter. En bit närmare city så ligger Fältöversten med flera butiker och restauranger och annan service. För övernattning så finns det hotell i området som Hotell Ariande och Stay At. Du når snabbt med bil eller buss till Kungliga Tennishallen och Friskis & Svettis .

Kommunikationer

Närmaste T-bana är Gärdet . Därifrån promenad eller med buss 1, 72 och 76 som har en hållplats precis utanför fastigheten. Se hemsida: www.sl.se för tidtabeller. Med utbyggnaden av Norra länken och Spårväg City så är kommunikationerna mycket goda till området.

Dokument

Länkar

Sökhjälp