Skriv ut

Skapa PDF

Tullvaktsvägen 9-15, City

stockholm

Ett modernt kontor i Gamla Fordfabriken granne med Nasdaq, Gant och H&M!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 367 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Öppet kontor som anpassas i samråd med hyresgästen. Takhöjden är idag ca 2,9 m men river man installationgolvet som bygger upp 30 cm får man 3,2 m till taket. Det finns några balkar där takhöjden efter rivet installationsgolv är 2,35 m resp. 2,75 m. Det finns en godshiss till lokalen så viss del kan även användas som lager eller lättare produktion.

Utförande

Byggår

1930

Renoveringsår

2004

Våningsplan

3

Antal rum

14

Planlösning

Öppen planlösning med 4 tillbyggda kontorskomplex som har pentry, mötesrum och kontor ihop. Finns mindre lager och serverrum. Större pentry med trevlig personaldel.

Teknisk information

Takhöjd

2,4 m

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 367

Omgivning

Omgivning/natur

Centrala Stockholm Frihamnen är ett område som har ett strategiskt och attraktivt läge i staden. Området utnyttjas idag som hamn. Från Frihamnen går Tallinks Siljas färjor till och från Finland och Baltikum. Det är Stockholms enda fullservicehamn och har en omfattande utlandstrafik. Frihamnen utnyttjas redan idag även för andra verksamheter än direkt hamnbundna. Detta är en omvandling som har skett successivt sedan 1980-talet och fortfarande pågår. Framförallt många mediaföretag har etablerat sig i området. TV4 och SVT Drama finns här, tillsammans med ett antal mindre företag inom samma bransch. Även andra typer av företag finns i nybyggda kontorslokaler i anslutning till färjeläget, liksom ett hotell- och konferenscenter. I området finns även joggingspår och småbåtshamnar.

Närservice

I området finns det fler kvarterskrogar och caféer. Det finns även en populär nyöppnad Phils Burger. Vill man vara lite mer aktiv så är det gångavstånd till Ballbreaker där det finns restaurang och konferens möjligheter. En bit närmare city så ligger Fältöversten med flera butiker och restauranger och annan service. För övernattning så finns det hotell i området som Hotell Ariande och Stay At. Du når snabbt med bil eller buss till Kungliga Tennishallen och Friskis & Svettis .

Kommunikationer

Närmaste T-bana är Gärdet . Därifrån promenad eller med buss 1, 72 och 76 som har en hållplats precis utanför fastigheten. Se hemsida: www.sl.se för tidtabeller. Med utbyggnaden av Norra länken och Spårväg City så är kommunikationerna mycket goda till området.

Övrig information

Övrigt

Entrén är helt ny med en modern känsla i glas och metall. En stor och rymlig lasthiss som tar 4000 kg transporterar in varor i lokalen från markplan.

Dokument

Sökhjälp