Skriv ut

Skapa PDF

Drivhjulsvägen 28-32, Västberga

hägersten

Kontoslokal med takterass i Västberga.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 634 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Fin kontorslokal om 634 kvm belägen högst upp i fastighet i Västberga industri område. Lokalen är rumsindelad med öppna allmänytor och är lätt att anpassa efter just era önskemål. Lokalen har en takterrass med fin utsikt. Parkeringsplatser finns att hyra inom området.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 634

Omgivning

Omgivning/natur

Västberga har idag företag inom de flesta branscher och befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Yrkeshandel, mediabolag, tryckerier, verkstäder och logistikföretag delar ett bra läge vid E4:an, med Stockholm city och Arlanda Flygplats inom nära räckhåll.

Närservice

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, butiker och möjligheter för shopping. Området Västberga/Årsta/Midsommarkransen har ett stort utbut av livsmedelsbutiker, apotek, och bensinstationer. För smidiga övernattningar ligger ett flertal hotell inom tio minuters bilfärd från fastigheten.

Kommunikationer

Den bilburne har snabb access med bil till Essingeleden / E4:an. Buss 143 trafikerar Drivhjulsvägen (Liljeholmen - Högdalen). Buss 165 går med 10 min:s trafik (Liljeholmen - Farsta Centrum). Ca 10 min promenad till Midsommarkransens T-bana.

Dokument

Drivhjulsvägen 28-32
Sökhjälp