Skriv ut

Skapa PDF

Bönavägen 55, Lövdal

gävle

Ljusa produktionslokaler med utmärkta logistikytor för enkel godshantering. Tillhörande kontor har hög standard för en effektiv produktion/lager.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 1 000 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Kontoret är i två plan, övriga fastigheten är i ett plan. Kontorsytorna är idag inte byggda, utan går att anpassas helt efter era önskemål. Bifogad planlösning är ett förslag på kontor i två plan. Plan 1 består av omklädningsrum för 50 personer, pausrum samt terminalkontor i anslutning till lager. Plan 2 är en kontorsdel med konferensrum samt kontorsrum med möjlighet för både smårum och öppen planlösning. Varmlagret uppgår till 4 300kvm. Det finns en vindskyddad inlastning som uppgår till 512 kvm, ett kallager om 2500 kvm.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Se bifogad planlösning.

Ytor Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 1 000

Omgivning

Omgivning/natur

Enskilt läge, med skogen som närmsta granne. Det tar endast några minuter med bil till Gävle centrum. Runt fastigheten finns skog med tillhörande mark för möjlig expansion om ca 14 000 kvm.

Närservice

"Golfrestaurangen" en knapp kilometer bort, serverar lunchbufféer, lunchlådor och affärsluncher. Gävle centrum, 5.4 kilometer söderut, har ett stort utbud av exotiska restauranger, klassiska pubar och mysiga caféer. Runt Stortorget finns mer än 200 butiker att botanisera i och i Valbo finns ett av Sveriges största köpcentrum med bland annat IKEA. Föreningslivet spelar en viktig roll i Gävle och här finns nästan 500 föreningar som driver verksamhet i syfte att fylla Gävlebornas fritid med innehåll. I Gävle är antalet företag per invånare större än i flera jämförbara kommuner och här finns många små företag med stor tillväxtpotential. Gävle är en ledande aktör inom utvecklingen av mobilt internet, smarta hem och geografiska informationssystem. Näringslivet för övrigt domineras av Ericsson, Sandvik, Korsnäs, StoraEnso och Ovako Steel.

Kommunikationer

Gävle har ett strategiskt läge och kommunikationerna är goda oavsett vilket transportmedel du väljer. E 4 passerar strax utanför Gävle och riksväg 80 från Bergslagen samt riksväg 67 och 68 söderifrån möts här. Med bil är avståndet till Stockholm cirka 17 mil, Arlanda cirka 13,5 mil, Uppsala cirka 11 mil och Sundsvall cirka 21 mil. Järnvägarna Ostkustbanan möter Bergslagsbanan mot Falun/Borlänge och Avesta-Örebro-Hallsberg. Med hjälp av de lokala eller regionala bussarna kan gävleborna ta sig så gott som överallt inom kommunen och turerna går tätt. Flera av stadsbussarna kör med endast femton minuters mellanrum - från tidiga morgonen till sena natten. Med tåg går det smidigt att ta sig söderut till Uppsala/Arlanda-Stockholm. Tågen, flera av typ x 2000, avgår i princip varje timme. Resan till Uppsala, Arlanda tar ungefär 60 minuter och till Stockholm cirka 80 minuter. Norrgående tåg mot Sundsvall-Östersund avgår flera gånger om dagen. Till Sundsvall är avståndet ungefär två timmar. X-Tåget och Tåg i Bergslagen har också täta förbindelser till och från Gävle.

Dokument

Länkar

Sökhjälp