Skriv ut

Skapa PDF

Drivhjulsvägen 28-32, Västberga

hägersten

Ljus kontorslokal i populära Västberga med egen terass. Godshiss upp till 2 ton.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 236 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ljus och fin kontorslokal om 1 236 kvm högt upp i fastighet i Västberga industriområde. Lokalen har både mindre kontorsrum samt öppna planlösningar och är lätt att anpassa efter era önskemål. Lokalen har även en egen terass med fin utsikt. Godshiss upp till 2 ton. Parkeringsplatser finns att hyra inom området. Bra kommunikationer. Hiss finns i fastigheten. Välkommen att kontakta oss för visning eller ytterligare frågor!

Planlösning

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 236

Omgivning

Omgivning/natur

Västberga har idag företag inom de flesta branscher och befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Yrkeshandel, mediabolag, tryckerier, verkstäder och logistikföretag delar ett bra läge vid E4:an, med Stockholm city och Arlanda Flygplats inom nära räckhåll.

Närservice

I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, butiker och möjligheter för shopping. Området Västberga/Årsta/Midsommarkransen har ett stort utbut av livsmedelsbutiker, apotek, och bensinstationer. För smidiga övernattningar ligger ett flertal hotell inom tio minuters bilfärd från fastigheten.

Kommunikationer

Den bilburne har snabb access med bil till Essingeleden / E4:an. Buss 143 trafikerar Drivhjulsvägen (Liljeholmen - Högdalen). Buss 165 går med 10 min:s trafik (Liljeholmen - Farsta Centrum). Ca 10 min promenad till Midsommarkransens T-bana.

Drivhjulsvägen 28-32
Sökhjälp