Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 4, Centralt

eskilstuna

Ljust och fräscht kontor i representativ fastighet i äldre stil.Belägen i centralt läge. Lokalen är målad i ljusa färger och har ett ljust laminatgolv.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 345 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokalen på tredje våningen och rumsindelad med upp till tio kontorsrum som rymmer en till tre arbetsplatser. Vissa rum i större storlek kan användas som mötesrum. Det finns även ett konferensrum och en öppen yta i anslutning till pentry. Tre WC. . Fastigheten har en person hiss som rymmer fem personer. I fastighetens innegård finns en trevlig resturang.

Utförande

Byggår

1900

Våningsplan

2

Antal rum

10

Planlösning

Rumsindelat kontor med en öppen yta och pentry. . I vissa rum kan man rymma fler än en arbetsplats.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 345

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten har ett mycket centralt läge mitt i stadskärnan, endast ett litet stenkast från gågatan med butiker, restauranger, apotek, och annan handel. Nära parker och grönområden och endast ca 150 meter till Eskilstunaån och Strömsholmen. För de träningssugna finns finns fem gym, simhall och sporthall inom ca 500 meters radie. Mälardalens Högskola ligger en tvärgata bort. Till Munktell Science Park är det en kort promenad på ca 8 minuter.

Närservice

Butiker, restauranger, banker och annan service ligger i den närmaste omgivningen. Där finns även läkarmottagningar och annan hälsovård.

Kommunikationer

Fastigheten ligger endast ca 500 meter från tågstationen, med förbindelser till bl a Stockholm och Västerås varje timme. Vid tågstationen stannar även de flesta busslinjerna, liksom vid Fristadstorget som endast ligger ca 300 m bort.

Dokument

Sökhjälp