Skriv ut

Skapa PDF

Siktgatan 1-3, Vällingby / Vinsta

vällingby

Kontorsrum beläget i kontorshotell. Det ingår del i konferensrum och pentry.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontorshotell
Storlek: 25 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lediga kontorsrum om ca 12-30 kvm beläget i s.k. kontorshotell. Konferensrum, wc/dusch och pentry samnyttjas med övriga hyresgäster på kontorshotellet. Hyresavtal tecknas som tillsvidareavtal med 3 månaders uppsägningstid. Kontorshotellets gemensamma ytor är larmade. Parkering finns i anslutning till fastigheten. Några minuters promenad till tunnelbana och lunchrestaurang.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 25

Omgivning

Omgivning/natur

Vinsta är ett av de mest intressanta och snabbast växande områdena i nordvästra Stockholm. Den omgivande bebyggelsen domineras främst av kontorsfastigheter , handel, lättare industri samt bostadsbebyggelse. Stadsdelen har över 63 000 invånare och ett flertal nya bostäder är under produktion i området.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med både bussar och tunnelbana. Tunnelbanestation ligger ca 400 m från fastigheten. Goda parkeringsmöjligheter finns inom fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är strategiskt belägen vid en av de två infarterna till Vinsta i Vällingby och har ett mycket bra skyltläge mot Bergslagsvägen. Bottenvåning innehåller butikslokaler och ovanförliggande våningsplan innehåller kontor och kontorshotell.

Sökhjälp