Skriv ut

Skapa PDF

Enhörningsvägen 24, Skönsmon

sundsvall

Fakta

Typ av ledig lokal

Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

865 - 1 950 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Jättefina verkstads- och logistikytor i närheten av Sundsvalls centrum och E4:an. Verkstadsytan har port i markplan och taktravers (3200 kg). Utöver de fina verkstads- och logistikytorna finns det rikligt med kontor att hyra. Personalutrymmen och omklädningsrum är i gott skick. Övriga hyresgäster i området är Sund Birsta, ABB och Sundsvalls Elteam. För mer information eller visning av lokalerna ta kontakt med oss.

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Idag är fastigheten uppdelad i en verkstadslokal (ca 865 kvm) och en logistiklokal (ca 1085 kvm). Till båda dessa utrymmen finns lastkaj och till verkstadslokalen finns dessutom en garageport i markplan. Finns behov kan lokalerna anpassas till att vara en logistiklokal på 1950 kvm. Till dessa lokaler finns möjlighet att hyra kontors- och personalutrymmen, samt omklädningsrum med bastu.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 865 1 950

Omgivning

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Skönsmon en liten bit från Södra brofästet på nya Sundsvallsbron. Närheten till den nya E4:an och Sundsvall Centrum gör platsen lättillgänglig. Bra bussförbindelser finns.

Sökhjälp