Skriv ut

Skapa PDF

Fridhemsgatan 122, Skönsmon

sundsvall

Centrumnära läge strax söder om centrala Sundsvall.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 300 - 760 m²

Tillträde: 2013-10-01 Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

ABB och Sundsvalls Elteam är största hyresgäster i fastigheten idag. Utöver dessa hyr sportsgym en lokal där de driver en träningsanläggning i bottenvåningen. Delar av kontorslokalerna är omoderna och ska renoveras innan en ny hyresgäst flyttar in, detta görs i samråd med ny hyresgäst, möjligheterna att påverka er framtida arbetsmiljö är således mycket stora. I bifogad idéskiss finns ett möjligt förslag där en del av den yta som är möjlig att hyra ritats upp. För mer information eller visning av lokalerna kontakta oss.

Utförande

Byggår: 1966

Våningsplan: 2

Planlösning: Kontor en våning upp på plan 2. Möjlighet till omklädningsrum med bastu i källaren samt garage med port i bottenplan. Alla ytor sitter ihop och går att nå utan att lämna byggnaden.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 300 760

Omgivning

Kommunikationer: Fastigheten är belägen i Skönsmon en liten bit från Södra brofästet på nya Sundsvallsbron. Närheten till den nya E4:an och Sundsvall Centrum gör platsen till en bra plats för verksamhet som behöver ligga någorlunda centralt men ändå ha utrymme för att parkera servicebilar eller liknande.

Dokument

Sökhjälp