Skriv ut

Skapa PDF

Västberga Allé 32, Hägersten

hägersten

Kontor och lager med strategiskt läge i Västberga alldeles intill E4, söder om Stockholms city. I direkt anslutning till kontoret finns lagret.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

759 m²

Karta

Information

Beskrivning

Kontor och lager med strategiskt läge i Västberga alldeles intill E4, söder om Stockholms city. I direkt anslutning till kontoret finns förrådet/agret. Inlastning sker enkelt via lastkajen och lasthissen. Lokalen är mycket ljus. Fastigheten ligger i Västberga industriområde, alldeles intill E4, söder om Stockholms city. Fastigheten är en blandfastighet och kan erbjuda såväl kontorsyta i kombination med lager/produktionsyta. Inom området finns stort utbud av service, såväl restauranger, snabbmatställen och caféer som olika butiker, företagshälsovård, bensinstationer, polis samt bank och post. Ett flertal bussar går med 10 min trafik utanför fastigheten vilket gör att du med lätthet tar dig till bla Liljeholmen (Tbana/tvärbanan) , Högdalen samt Farsta. Det strategiska läget av fastigheten bidrar också till att du enkelt och snabbt kommer till Essingeleden/E4:an såväl söderut som norrut samt påfarten till Södra länken.

Utförande

Våningsplan

1

Övrigt

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 759

Omgivning

Omgivning/natur

Hägersten har ett bra läge söder om Stockholm City.

Kommunikationer

Direkt access till och från E4. Ett flertal busslinjer trafikerar området. T-banans röda linje passerar Midsommarkransen, som du når på några minuters promenad.

Sökhjälp