Skriv ut

Skapa PDF

Arenavägen 27, Globen City

johanneshov

Ljus gavellokal högst upp i fastigheten med egen terrass och vy över Globen city i södra Stockholm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 304 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Ljus gavellokal högst upp i fastigheten med egen terrass i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Lokalen är trevligt belägen i en av fastighetens flyglar vilket ger ljusinsläpp från tre väderstreck. Härligt hög vy från plan 8 med fin utsikt över Globen city och södra Stockholm. Lokalen har en trevlig planlösning med en kombination av öppna ytor, kontorsrum och mötesrum. Här finns goda möjligheter att få ett representativt kontor i ett av Stockholms mest dynamiska områden.

Planlösning

Utförande

Byggår

1991

Våningsplan

8

Planlösning

Trevlig planlösning med kombination av öppna ytor, kontorsrum och mötesrum med moderna glaspartier, kapprum, förråd, wc. Här finns alla tänkbara möjligheter att skapa ett kontor anpassat efter er verksamhet.

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 304

Omgivning

Omgivning/natur

Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken med 250 verksamma företag. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Närservice

Fastigheten är belägen invid Globen Shopping med 60 butiker, flertalet restauranger och caféer. Här finns även mataffär, bank, Systembolag, träningsanläggning och läkarmottagning.

Kommunikationer

Tunnelbana och tvärbana från stationerna Globen och Gullmarsplan på gångavstånd.

Dokument

Länkar

Arenavägen 27
Sökhjälp