Skriv ut

Skapa PDF

Torshamnsgatan 28 A, Kista

kista

Ett fantastiskt tillfälle! Kontorslokal med många möjligheter för ditt företag.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 434 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokal med stora möjligheter som kan anpassas efter ditt företags behov. Närhet till Arne Beurlings Torg där vi bl.a. hittar Victoria Tower med konferensmöjligheter, hotell och skybar. Kista Galleria ligger ca 8 minuters promenad bort. Kontoret ligger inom promenadavstånd från både T-bana och Pendeltåg (Helenelund). I området finns flertalet välbesökta restauranger som passar de flesta.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 434

Omgivning

Omgivning/natur

Kista är ett expansivt område i ständig utveckling där många företag har valt att etablera sig. Läget för ett företag i Kista är optimalt då kommunikationerna är goda och serviceutbudet är stort. Kistamässan och Scandic Victoria Tower bidrar till att det är mycket människor i rörelse och att många internationella bolag finns i området.

Närservice

Serviceutbudet i Kista är brett och i Kista Galleria finns förutom butiker och restauranger, bland annat post, bank, mataffär, biograf, apotek och systembolag. I närområdet finns även flertalet gym och motionsanläggningar. I Victoria Tower som ligger ett stenkast från detta kontor finner ni exklusiva hotellrum, restaurang, konferensrum samt skybar.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda. Man tar sig lätt till både T-banan och Pendeltåget (Helenelund), därtill går även bussar utanför fastigheten. För den bilburne är vägförbindelserna utmärkta både i norr-södergående riktning samt i öst-västlig riktning. Kista ligger nära både E4:an och E18.

Dokument

Sökhjälp