Skriv ut

Skapa PDF

Gustav III:s Boulevard 42, Solna

solna

Lokalen finns i det poulära Frösundaområdet och har en öppen planlösning för aktivitetsbaserade arbetsplatser. Ljus lokal med stora fönster.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 311 m²
Karta

Information

Beskrivning

Modern kontorslokal i fastighet med garage. Stora fönsterpartier bidrar till en ljus och luftig kontorsmiljö. Lokalen har i huvudsak öppen planlösning. Större pentry och konferensrum för ca 10 personer finns idag liksom två tysta telefon/mötesrum. I fastigheten finns gemensamt gym, restaurang, bemannad reception samt konferenscenter.

Utförande

Övrigt

Övrigt

Utmärkt skyltläge mot E4:an.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 311

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i en miljö präglad av både boende och företag, detta ger en härlig atmosfär med levande omgivningar. De intilliggande parkerna Hagaparken samt Ulriksdal erbjuder naturområden runt hörnet. Områdena är perfekta för promenader, jogging eller picknick i det gröna. Vid närliggande Brunnsviken finns badmöjligheter alternativt möjlighet till skridskoåkning.

Närservice

Närområdet kring lokalen erbjuder ett stort utbud av service som matbutiker, bank, post och restauranger. I Solna Centrum finner ni ett brett serviceutbud med ett flertal restauranger och olika träningsmöjligheter.

Kommunikationer

Fastigheten/lokalen är lätt att nå både med kommunala färdmedel och med bil. Ett flertal bussar (70 Universitetet/Frösunda, 156 Danderyds sjukhus/Ulvsunda, 177 Ekerö/Danderyrds sjukhus mfl) trafikerar gatan och Solna pendeltågsstation ligger ca 10 minuters promenad bort. Tåget tar er till Stockholm Central på ca 8 minuter. Läget längs med E4:an gör fastigheten lätt att nå med bil, in till Stockholm City tar bilvägen ca 7 minuter. Arlanda nås med bil på ca 25 minuter. Flygbussarna till Arlanda stannar i Frösunda och sedan en tid går även pendeltåget hela vägen till Arlanda, vilket underlättar för resenärer från hela världen.

Dokument

Sökhjälp