Skriv ut

Skapa PDF

Lindholmspiren 7, Lindholmen

göteborg

Här sitter ni med en härlig vy över Lindholmshamnen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 678 m²
Tillträde: 2017-05-01
Karta

Information

Beskrivning

Ett attraktivt kontor som erbjuder arbetsplatser i en öppen planlösning tillsammans med ett antal samtal- och mötesrum. Nytt och modernt med bra inomhusklimat, avskiljande glaspartier från golv till tak och en textilmatta som tillsammans med ljudabsorberande undertaksplattor skapar ett bra arbetsklimat. Gott om olika former av mötesplatser som stärker möjligheter till spontana möten, enskilda samtal och möten för både mindre och större sällskap. Sätt ert företags prägel och profil med färg, möbler och detaljer. En modern arbetsplats med ett fantastiskt läge där den pampiga glasfasaden tillför en härlig känsla i lokalen. Kuben som "svävar" i luften har en yta om 120 kvm. Vilka unika arbetsplatser! På fastighetens översta våningsplan finner Ni en taklounge där två mötesrum finns att boka för fastighetens kunder. Via trapphuset och hissen når Ni också den härliga takterrassen med en fantastisk utsikt över Lindholmen och delar av Göteborg. En härlig oas och miljö som Ni kan använda som en extra arbetsplats, för kaffepausen eller för pausen över lunchen. I fastighetens källarplan finner Ni cykel- och bilgarage och här finns också tillgång till omklädningsrum och dusch. Under första kvartalet 2017 hälsade vi våra första kunder välkomna att flytta in i vår nya kontorsfastighet Blenda på Lindholmspiren 7 och vi har plats för ytterligare en kund. Perfekt för företag och organisationer som trivs i kluster, med älvutsikt och värdesätter moderna lokaler och ett hållbart tänkande. Fastigheten kommer att certifieras enligt det brittiska miljöcertifieringssystemet BREEAM med ambition att nå Excellent. Detta är ett av de världsledande systemen med tuff bedömning när det gäller allt från globala aspekter och resurshushållning till byggmaterial och energiförbrukning. Passar detta din verksamhet? Kontakta oss redan nu.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 678

Omgivning

Omgivning/natur

Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela campusområdet sjuder av aktivitet, entusiasm och innovationer. Kanske hittar du dina framtida medarbetare här.

Närservice

I området finns bilpooler, lunchrestauranger, affärsnätverk, banker, hotell, butiker och anläggningar för konferens, hälsa och träning.

Kommunikationer

Linje 16 går var 3:e minut vid högtrafik på morgonen och på eftermiddagen. Från hållplats Nordstan (Centralstationen) till Lindholmen tar det 6-8 minuter. Du kan även ta bussarna 23, 30, 31, 55, 99, 126, 165, 199, 402 och 510. Göteborgs första elektriska busslinje går mellan Lindholmen Science Park och Johanneberg Science Park via Avenyn, Brunnsparken och Götaälvbron. Bussarna är tysta och utsläppsfria, och drivs på el från vind- och vattenkraft. Busslinjen är en av de modernaste i världen, och låter passagerarna ladda mobilen ombord och kliva av och på bussen inomhus. Samma biljetter gäller som i övrig kollektivtrafik. Färjan Älvsnabbare är gratis och går var 8:e minut mellan Stenpiren och Lindholmspiren, vardagar mellan kl 07.00-18.00. Resan tar endast 4 minuter. Du kan även åka Älvsnabben som går mellan Lilla Bommens Hamn - Stenpiren - Lindholmspiren - Slottsberget - Eriksbergs färjeläge. Där betalar du enligt gängse taxa.

Dokument

Sökhjälp