Skriv ut

Skapa PDF

Västberga Allé 32, Hägersten

hägersten

En spännande lokal på ca 607 kvm som ger utrymme för en mängd olika verksamheter och inriktningar, endast fantasin sätter stopp. Läget är optimalt.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

607 m²

Karta

Information

Beskrivning

I denna 607 kvm stora "fabriksbetonade" lokal kan du som blivande hyresgäst sätta en helt egen prägel på ytan och få en oerhört inspirerande och spännande lokal. De öppna ytorna med hög takhöjd i kombination med fantasin ger verkligen utrymme för att skapa något alldeles unikt. Lokalen har ett strategiskt läge i Västberga alldeles intill E4, söder om Stockholms city. Lokalen kan utformas och användas som kontor, lager eller lätt produktion. Inlastning av gods sker enkelt via lastkajen och lasthissen. Lokalen är mycket ljus. Fastigheten ligger i Västberga industriområde, alldeles intill E4, söder om Stockholms city. Fastigheten är en blandfastighet och kan erbjuda såväl kontorsyta i kombination med lager/produktionsyta. Inom området finns stort utbud av service, såväl restauranger, snabbmatställen och caféer som olika butiker, företagshälsovård, bensinstationer, polis samt bank och post. Ett flertal bussar går med 10 min trafik utanför fastigheten vilket gör att du med lätthet tar dig till bla Liljeholmen (Tbana/tvärbanan) , Högdalen samt Farsta. Det strategiska läget av fastigheten bidrar också till att du enkelt och snabbt kommer till Essingeleden/E4:an såväl söderut som norrut samt påfarten till Södra länken.

Utförande

Byggår

1962

Våningsplan

2

Övrigt

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastkaj - lastbil

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 607

Omgivning

Omgivning/natur

Hägersten har ett bra läge söder om Stockholm City.

Kommunikationer

Direkt access till och från E4. Ett flertal busslinjer trafikerar området. T-banans röda linje passerar Midsommarkransen, som du når på några minuters promenad.

Sökhjälp