Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Eriksgatan 117, Hagastaden

stockholm

Modern och trivsam kontorslokal med högt läge i fastigheten. Flexibel planlösning som anpassas tillsammans med kunden.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 945 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår: 1930

Renoveringsår: 2006

Våningsplan: 8

Planlösning: Flexibel kontorslokal med öppen planlösning som kan kombineras med rumsfunktioner.

Övrigt

Övrigt: Fastigheten är certifierad enligt Green Building. Möjlighet finns att medverka i fastighetens skyltprogram med skylt på fasad.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 945

Omgivning

Omgivning/natur: Det finns stora utvecklingsplaner för området och syftet är att binda ihop den här delen av staden med KI och KS. Meningen är att det befintliga innovationsklimatet ska kombineras med innerstadens kvaliteter och att en ny stadsdel därmed skapas. Det kommer att skapas ytterligare bostäder och kommersiella lokaler i området. I dag består bebyggelsen av bostadshus och kontorshus med kommersiell verksamhet i entréplan.

Närservice: Bra service med ett stort utbud av kaféer och restauranger i området. Ett kafé som serverar frukost och lunch ligger i fastigheten. Flera butiker finns på nära håll och ytterligare affärer finns vid Odenplan. Träningsmöjligheter, hotell och bankkontor finns också i området.

Kommunikationer: Cirka sju minuters promenad till Sankt Eriksplans respektive Odenplans tunnelbanestationer. Ett flertal innerstadsbussar går i närheten, bland annat stombusslinje 2 och 3. Flygbussarna stannar på nära håll. För bilburna är läget mycket bra med en närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken.

Länkar

Sökhjälp