Skriv ut

Skapa PDF

Makadamgatan 15, Väla Södra

helsingborg

Högkvalitativ industrifastighet i expansivt läge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 13 300 m²

Karta

Information

Beskrivning

På ett av Helsingborgs bästa lägen, med tillgång till samtliga Europavägar, kan vi just nu erbjuda en unik fastighet med de bästa förutsättningar för ett företag som behöver stora produktionsytor och kapacitet att hantera stora godsmängder. Fastigheten Grusbacken är belägen på Väla Södra Industriområde i Helsingborg och omfattar totalt omkring 13 300 kvm. Produktions­ytorna fördelar sig över en golvyta om cirka 10 480 kvm och cirka 920 kvm entresolplan. Här finns 6 lastportar varav 3 lastdockor med tillhörande lastbrygga. Den ljusa kontorsdelen, som omfattar 1 450 kvm, är fastighetens mest utmärkande del. Med sin ljusa miljö, höga kvalitet och speciella arkitektur bidrar den till att skapa triv­samma rum. Fastighetens övriga ytor omfattar 440 kvm och fördelar sig i dagsläget på personalmatsal, gym samt omklädningsrum med bastu. Den totala tomtarean uppgår till 27 645 kvm och ger goda möjligheter att bygga till vid behov. Det första man möts av när man kliver in genom den välkomnande entrén är ljuset och de gedigna materialvalen i lokalerna. Ljusa tegelväggar i korridorerna och klinker på golv. I kontorsrummen ligger vackra parkettgolv som ger en spännande kontrast till allt tegel och klinker. Stora glaspartier i metallramar släpper igenom ljuset från kontorsrummen uti korridorerna. Tillsammans med det härliga atriumet som ligger i kontorets hjärta är även kontorets djupa delar fyllda av dagsljus. Här finns också konferensrum, reception, pentry/paus, vilrum/relax, omklädningsrum med dusch och bastu samt gott om förrådsutrymmen och helkaklade WC. Fiberanslutning finns in i lokalerna. Hela fastigheten är inhägnad.

Utförande

Byggår: 2005

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 13 300

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är belägen på Väla Södra Industriområde med industri-, lager- och kontorslokaler. Väla Södra har ett perfekt läge längs infartsleden från E4/E6, ca 5 minuter från Helsingborgs centrum med bil.

Närservice: Ca 1 km till bank, restaurang m.m. Helsingborgs centrum når man på ca 5 minuter med bil.

Kommunikationer: Fastigheten är belägen på Väla Södra Industriområde i Helsingborg. Här finns i huvudsak lager- och industrilokaler på ett mycket bra kommunikationsläge med närhet till E4 och E6/E20. Stadsbusstrafik tar passagerarna mellan stadens centrum och Väla södra.

Sökhjälp