Skriv ut

Skapa PDF

Krusegatan 19, Segevång

malmö

Vill ert företag vara det första man möter när man kommer in i Malmö. Ta position i Hus 1, slipp stressen och spara tid på onödiga bilköer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 3 000 - 7 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har ni möjlighet att hyra kontorsutrymme i den välkända Malmöfastigheten vid Segevång. Här har ni möjlighet att få 3000 kvm i ett och samma våningsplan och kan komplettera det med ytterligare ett lika stort våningsplan om ni har behov av riktigt stora yta. Fastigheten kommer att erbjuda en lunchpoint som ska bli en trevlig mötesplats för hyresgästerna i fastigheten. I fastigheten finns också utrymmen att använda till t ex konferenser t ex ett fantastiskt Penthouse som gör sig väl till diverse kund- och personalaktiviteter. Dessutom finns här för hyresgästerena ett gym i fastigheten. Här är det bara fantasin som sätter gränserna - ytorna finns - vi tittar på en optimal lösning för ert företag. Varmt välkommen att boka visning!

Utförande

Planlösning

Kontoren erbjuder i dagsläget både enskilda rum och öppna kontorslandskap. Naturligtvis anpassar vi ytorna efter ert behov.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 3 000 7 000

Omgivning

Omgivning/natur

I Malmös nordligaste del ligger Segevång som fått sitt namn efter Segeån som slingrar sig norr om området. Vackra Beijers park ligger som en grön oas mitt i Segevång. Ett lugnt och trivsamt område nära city med bra kommunikationer och service.

Närservice

Närmsta köpcentra är Entré som erbjuder gott om restauranger, butiker, gym och frisör.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i anlsutning till Malmös norra utfart som leder till inre- och yttre ringvägen på bara någon minut. Buss från Värnhemstorget och Centralstationen.

Övrig information

Övrigt

Penthouse med utsikt över Malmö. Detta kan nyttjas av hyresgästerna till diverse kund- och personalmöten.

Dokument

Sökhjälp