Skriv ut

Skapa PDF

Malmö Centralstation, Centrum

malmö

Foajén - den värdiga grannen till Glasvasen! Var med från början vid nästa etapp intill Malmö Centralstation.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 250 - 8 500 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontorshuset Foajén ligger precis vid Malmö C. Det har fått sitt namn efter husets givna mittpunkt – foajén i entrévåningen som hälsar alla välkomna. Och för att det ligger vid en väldigt social plats – mitt i det nya centrala Malmö. Det är ett bra ställe att jobba på, nära kommunikationer och allt annat som behövs för en smidig arbetsdag. Här kan både stora och små företag utforma sina egna kontor efter hur de vill arbeta. Och alla som jobbar i huset kommer att kunna dra nytta av det fantastiska läget, den gemensamma terrassen högt upp i huset och den varma och inbjudande foajén i entrén.

Utförande

Byggår

2017

Våningsplan

4 av 8

Planlösning

I Foajén erbjuder vi kontor från 250 kvm till ca 7 500 kvm, med inflyttning under 2019. 8 våningar högt! Vi kan erbjuda 1600 kvm kontor i ett plan. Här erbjuder vi högpresterande kontor kompletterat med profilskapande gemensam lounge och butiker/service i bottenvåningen. Och en takterrass med milsvid utsikt - för alla. Vill du vara med på denna resa? Hör av dig till; Maria Öijer maria.oijer@jernhusen.se.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 8 500

Omgivning

Omgivning/natur

Centralare än Malmö Central finns inte! Med goda grannar som Glasvasen, Malmö Högskola, Malmö Live och inom några få minuter till fots når du Gamla Väster och Stortorget med hela dess serviceutbud. Huset ligger i det mest attraktiva området för kontor idag. Samtidigt kan du ta en frisk lunchpromenad längs vattnet på tryggt avstånd från bilar. Med tåg når du Triangeln och Möllan på 2 minuter.

Närservice

Ett stenkast bort på Malmö C finns mer än 15 café- och restauranger, Coop, Forex, uttagsautomat, Pocketshop, apotek mm. En kort promenad tar dig till Stortorget, Lilla torg och gågatan med citys hela utbud av restauranger, hotell, service och shopping.

Kommunikationer

Med Centralstationens hela utbud av tåg och bussar har man maximal tillgänglighet. Bilen får också plats men allra smidigast för såväl gäster som besökare är att åka kollektivt eller varför inte cykla? Bra för miljön och bra för dig!

Dokument

Länkar

Sökhjälp