Skriv ut

Skapa PDF

Heron City, Kungens kurva

kungens kurva

Attraktiv butik om ca 466 kvm i Heron City med Atlantis Sängar som närmaste granne.

Fakta

Typ av ledig lokal

Butik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

466 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Heron City i Stockholm öppnade i februari 2001. Heron City är en upplevelse att besöka och en destination för shopping, nöje och restauranger fördelat på 5 plan. Nordens största biograf med 18 salonger, O'Learys bowling ett nöjescentra med 20 bowling banor, träningsmöjligheter på Sats samt mat från alla världens hörn. Här finns butikerna Media Markt, XXL, Mio, Willys, Team Sportia, Atlantis, Nike, Hemtex, Bolia m.fl. Heron City ligger mitt i Sveriges starkaste handelsområde, Kungens Kurva och har grannar som IKEA och K-Rauta. År 2012 besöktes Heron City av 6,5 miljoner besökare och en tredjedel av dessa var barnfamiljer. Heron City är öppet 365 dagar om året och har 1900 gratis parkeringsplatser.

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Attraktiv butik om ca 466 kvm en trappa upp med Atlantis sängar som närmaste granne.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 466

Omgivning

Omgivning/natur

Heron City i Stockholm öppnade i februari 2001 i Kungens Kurva i södra Stockholm. Kungens Kurva är den absolut starkaste och största handelsplatsen i Sverige men en total omsättning om ca 7,3 miljarder kronor och ca 30 miljoner besökare årligen. Kungens kurva är även starkast på sällanköpsvaror i hela riket. Drygt 5,4 miljarder kronor omsatte sällanköpsvaruhandeln. Heron City har ett mycket kommunikativt läge dikt intill E4 vilket medför en fantastisk skyltmöjlighet med 90 000 pasenrande bilar per dygn. Heron City har med sin placering i Kungens Kurva grannar som IKEA och K-Rauta.

Närservice

Surfa trådlöst: Med Sveriges största nät av surfzoner gör vi det möjligt för dig att surfa snabbt och trådlöst på Heron City. Allt du behöver är en bärbar dator med ett inbyggt wlan-kort, ett pc-kort för w-lan fungerar också. Alla våra caféer har gratis trådlös surfning. (Coffee House by George, Café Leonardo, Spinners café.) Toaletter: Det finns 2 stora besöks toalettenheter i Heron City på plan 3. Samtliga utrustade med skötbord.

Kommunikationer

Goda parkeringsmöjligheter och gångavstånd till bussar och Skärholmens T-banestation.

Länkar

Sökhjälp