Skriv ut

Skapa PDF

Petter Heléns Gata 2, Skövde

skövde

Kontorsrum samsas med öppna ytor och konferensrum i denna centrala byggnad i 3 våningar.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 1 946 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Huset är uppdelat i 3 våningar. Hiss finns i huset. Kontoren är i varierande storlek och kan anpassas efter hyresgästens behov. Fastigheten passar för det större företaget då alla våningar är förbundna med varandra genom en inre trappa. Möjlighet finns även att hyra varje våning för sig, då det finns separat trapphus med egen ingån per våning.

Planlösning

Utförande

Övrigt

Övrigt

Direkt ingång från Petter Helens gata. Stor och rymlig entré med öppet kontorslandskap. Utmed och runt om finns separata kontorsrum, konferensrum och gemensamhetsutrymmen.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 946

Omgivning

Omgivning/natur

Skövde är en mångfaldig industriort. Både Volvo Powertrain och Volvo Cars har anläggningar här, men även Paroc, Ceijn och Cementa för att nämna några. Skövde är även en shoppingstad med ett stor utbud. Flertalet shoppingcentra såsom Stallsiken och Elins Esplanad hittar du här och i centrum Commerce med över 40 butiker.

Kommunikationer

Skövde Resecentrum är 10 minuters gångväg bort. Framme i Skövde är du i centrum. Här kan du stanna och utforska Skövde eller använda dig av kollektivtrafiken som knyter samman Skaraborg för att transportera dig vidare. Från Resecentrum utgår både bussar, tåg och taxi.

Sökhjälp