Skriv ut

Skapa PDF

Första Långgatan 28 A, Centrum

göteborg

Yteffektivt kontor med strategiskt läge. Kontorslokalen har rumsindelad planlösning och fint ljusinsläpp.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 210 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Yteffektivt kontor med strategiskt läge. Kontorslokalen har rumsindelad planlösning och fint ljusinsläpp. Fastigheten ligger i direkt närhet till Järntorget så det är lätt att ta sig till och från arbetsplatsen med kollektivtrafik och för den bilburne är det goda förbindelser via Götaleden. I området finns även gott om parkeringsplatser att hyra och här är nära till lunchrestauranger, banker och shopping.

Planlösning

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 210

Omgivning

Omgivning/natur

Med projekt Masthuggskajen växer Göteborgs stadskärna västerut, här planeras en blandstad bestående av bostäder, kontor och handel. . På så vis får Linné, Masthugget, Majorna och Centrum en tydligare koppling till älven och en ny hållbar stadsdel bildas. Byggstart är planerad till 2018.

Närservice

I kvarteren kring Järntorget och i synnerhet Långgatorna sjuder det av liv både dag som kväll. Det finns ett rikt utbud av restauranger och butiker att tillgå.

Kommunikationer

Spårvagnshållplats ligger direkt utanför fastigheten, hållplats Första Långgatan. På ett par minuter promenerar man till Järntorget som är en knutpunkt för kollektivtrafiken. Oskarleden med Götatunneln förbinder biltrafiken med de stora lederna.

Sökhjälp