Skriv ut

Skapa PDF

Rimvägen 3 A-C, Röke

röke

Fristående byggnad i ett plan om ca 238 m². Tidigare användning har varit som förskola och lokalerna är anpassade efter detta ändamål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Övrigt
Storlek: 238 m²
Karta

Information

Beskrivning

Fristående byggnad i ett plan är nu ledig för uthyrning. Lokalen är ca 238 m² med ett flertal större och mindre rum, toaletter och kök. Tidigare användning har varit som förskola och lokalerna är anpassade efter detta ändamål. Byggnaden är uppförd runt år 1990. Planlösningen idag är uppdelad i 3 st avdelningar för förskoleverksamhet. Ett flertal mindre och större rum finns. I övrigt finns hygienrum med toaletter och duschar samt ett större kök. I lokalen finns också plats för vissa personalutrymmen och vid ena gaveln på byggnaden finns förråd. Tomten är ca 1 611 m² och består av gräsytor på ena sidan av byggnaden. På tomten finns också lekplats och kommunikationsytor samt parkering med plats för ca 10 bilar.

Planlösning

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Planlösningen idag är uppdelad i 3 st avdelningar för förskoleverksamhet. Ett flertal mindre och större rum finns. I övrigt finns hygienrum med toaletter och duschar samt ett större kök. I lokalen finns också plats för vissa personalutrymmen och vid ena gaveln på byggnaden finns förråd. Tomten är ca 1 611 m² och består av gräsytor på ena sidan av byggnaden. På tomten finns också lekplats och kommunikationsytor samt parkering med plats för ca 10 bilar.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 238

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

ca 10 st parkeringsplatser

Övrig information

Övrigt

Röke är beläget ca 2 mil nordöst om Hässleholm.

Sökhjälp