Skriv ut

Skapa PDF

Konstapelsgatan 33 / Hantv. g, TROSSÖ

karlskrona

För Företag med högsta krav på läge, kvalitet & yteffektivitet återstår enbart plan 4 i nybyggda "HÖRNHUSET". Karlskrona centrums modernaste byggnad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Hyra: Kontakta Arvid Nilsson 0708-198899.
Storlek: 177 m²
Tillträde: Omgående tillträde
Karta

Information

Beskrivning

För dig med högsta krav på läge, kvalitet och yteffektivitet har STENHUSEN AB glädjen att erbjuda kontor i nybyggda "HÖRNHUSET". Karlskrona centrums modernaste byggnad. Här finns en välkomnande glasad entré, konferensrum och enskilda arbetsrum. Allt förpackat i modern och representativ miljö i en enastående byggnad med utsikt över Karlskronas vackra torg. Elegant entré med hiss. Fiberanslutning för bredband till varje våning. Nätverk förberett. Personalrum, inbyggd Micro, kyl och diskmaskin till varje kontor. Kyla och värme klimatkontrolleras individuellt rumsvis. Allt mycket genomtänk och framtidssäkrat. En arbetsmiljö att utvecklas och växa i. Endast ett kontor om ca 177 kvm är ledigt och tillträde kan ske omgående. I området finns god tillgång på p-platser. Nära till restauranger, kommunikationer mm. Hyresgäster fn bla MANPOWER, MAINGATE Enterprise Solutions och MÄKLARHUSET.

Utförande

Byggår

2014

Våningsplan

4 av 6

Antal rum

8, anpassningsbart

Planlösning

Anpassningsbara ytor med grundkonfiguration enl planritning.

Övrigt

Övrigt

Anpassningsbara ytor. Arbetsrum i varierande storlek som rymmer många arbetsplatser beroende på placeringsalternativ. Avskilt fikarum med balkong, rymligt konferensrum och "telefon/samtalsrum". Utsikt över torget. Glasad entre. Dusch och WC.

Övrigt

Hiss

Ja

Ventilation

Värme och kyla

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 177

Ekonomi

Hyra

Kontakta Arvid Nilsson 0708-198899.

Omgivning

Omgivning/natur

Invid Stortorget

Företag i närheten

Mitt i Centrum

Parkeringsmöjligheter/garage

P-platser kan hyras

Närservice

Full centrumservice

Kommunikationer

Goda

Skyltläge

Gemensam skylt vid entré

Vägbeskrivning

Invid Stortorget

Sökhjälp