Skriv ut

Skapa PDF

Slakterigatan 10, Saluhallen Slakteriet

västerås

Nu vill vi hyra ut vår sista lediga lokal i Saluhallen Slakteriet! Vi söker dig med ett koncept inom kaffe/te, eller något annat som breddar utbudet!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Övrigt

Hyra: Beroende på anpassningar, hyrestid mm.

Storlek: 20 m²

Tillträde: Enligt ök

Karta

Information

Beskrivning

Välkommen att hyra butikslokal i Västerås mötesplats för matinresserade; Saluhallen Slakteriet! Vi bygger vidare på Saluhallen och har idag bara en butiksyta ledig. Tidigare var samma butikslokal försäljning för Kaffe/Te, så det finns fördelar för någon som vill starta en butik med samma koncept. Ytan går naturligtvis även att använda för andra koncept inom mat/restaurang, återkom gärna för en närmare diskussion runt det. Till lokalen går det även att hyra beredningsytor med eller utan kyla lämplig för livsmedelsproduktion eller lager/logistik. Har du ett färdigt koncept eller ett koncept du vill testa är det här rätt plats. Trots att Saluhallen bara funnits 2,5 år har vi en bra och ökande trend på omsättning, över 16500 följare på Facebook, färdigt marknadsföringspaket, samt en infrastruktur som gör det väldigt enkelt att starta sin verksamhet hos oss. Det finns även tillgång till gästplatser, kylrum, och lager för kortare eller längre hyresperioder. Kontakta gärna vår projektledare Greger Johansson för en visning av lokalerna och en diskussion om hur er verksamhet skulle passa på Saluhallen Slakteriet.

Utförande

Byggår: 1930

Renoveringsår: 2014

Våningsplan: 1 av 2

Antal rum: 1, anpassningsbart

Planlösning: Butiksyta i olika storlek, med olika utformning. Butiksytan har en beredningsyta i bakkant av butiksytan, utan insyn, för förråd eller beredning. Möjlighet att hyra till större beredningsyta i angränsande lokal, där tidigare godkännanden har funnits för köttfärs, kallskuret, fågel, vilt.

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 20

Ekonomi

Hyra: Beroende på anpassningar, hyrestid mm.

I hyran ingår: Värme

Omgivning

Företag i närheten: Hamnen, industri, restauranger, kontor mm

Parkeringsmöjligheter/garage: 150 parkeringsplatser på området

Kommunikationer: 3 olika busslinjer passerar Saluhallen Slakteriet

Skyltläge: Längs Sjöhagsvägen

Vägbeskrivning: Från staden; Sjöhagsvägen västerut till vägskylten "Saluhall" pekar åt höger. Sväng in och parkera utanför dörren. Från E18 eller Sura/Hallsta: ta Suraleden och Hammarbyrampen över järnvägen. Ta vänster i rondellen efter rampen och följ vägen, som går ihop med Slakterigatan. Saluhallen ligger på höger sida. Parkera utanför dörren eller på gatan

Sökhjälp