Skriv ut

Skapa PDF

Butiken Åkersjön 802, Åkersjön

föllinge

Fakta

Typ av fastighet till salu

Bostad

Pris

1 350 000 kr

Storlek

291 m²

Karta

Information

Beskrivning

Rejält 1-planshus med vid utsikt, byggt -96. Byggnaden kan användas för bostads- eller för kommersiellt bruk. Fastigheten senast använd som butik fram till april 2015. Fastigheten säljes med befintlig butiksinredning. Pumpstationen med bensin och diesel ger en vinst om ca 150 000 /år. Se även info i bifogad PDF.

Utförande

Planlösning

Generellt; Byggnaden är i gott skick. Golven i butik och hall är belagda med en mycket slitstark industriplastmatta. Väggar i målat utförande. Innertak i målat utförande.

Byggnader

Byggnad 1

Ytor Antal Area
Butik 241
Övriga utrymmen 50
Tomtarea 3 294

Ekonomi

Pris

1 350 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur

Åkersjön är belägen inom Ansättenfjällen, ca 88 km från Östersund. Området är en utpräglad turistort, framför allt vad gäller vinterturism, med stora och lättillgängliga fjällområden i omedelbar närhet. Vintertid är området mycket snösäkert och det är inte för inte som uttrycket "Snön finns i Åkersjön" blivit en slogan sedan många år. Sommartid finns här fina naturstigar och vandringsleder att följa. Jakt och fiske, svamp och bärplockning Det är lätt att hitta sitt egna smultronställe, med bil, cykel eller till fots.

Parkeringsmöjligheter/garage

Anlagd tomt med hårdgjorda ytor i 2 separata etage. Här finns gott om parkeringsmöjligheter och även utrymme för att skapa en mindre camping med härlig utsikt över Åkersjön.

Närservice

I området finns skidanläggning, hotell Fjällgården med restaurang, 2 campingområden och restaurang Drivan vid skidanläggningen.

Kommunikationer

Östersund City ca 88 km Östersunds flygplats Frösön ca 83 km Krokom ca 66 km Föllinge ca 32 km Länk till tidtabell för buss 153; http://www.lanstrafiken-z.se/fckimages/Linje%2013%20153-1.pdf

Dokument

Sökhjälp