Skriv ut

Skapa PDF

Butiksförsäljning av kakel, klinker och badrumsinredning samt rörelsefastighet med utvecklingspotential beläget i Skåne.

Fakta

Bransch

Butik

Pris

Bolagets omsättning 10-20 Mkr.

Omsättning

20 000 000 kr

Antal anställda

5

Geografi

Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Bolagets affärsidé är att med god och effektiv service kunna erbjuda såväl privatpersoner som byggföretag alla produkter som krävs för att renovera badrum, lägga nya golv, bygga pooler med mera. Bolaget är specialiserade på byggkeramiken och erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av keramiska plattor, mosaik och marmor. Bolaget erbjuder även det mesta inom badrum såsom badrumsinredningar, badrumsmöbler, duschar med mera. Bolagets omsättning uppgår till c:a 10-15 Mkr med ett resultat efter finansnetto på c:a 0,5 Mkr. Egen rörelsefastighet samt en obebyggd tomt som är ett intressant fastighetsutvecklingsprojekt som bostadsläge.

Utförande

Bransch

Butik

Antal anställda

5

Verksamhet

Bolagets försäljning sker genom en egen, välrenommerad butik belägen i Skåne. Försäljning av kakel och klinker står för den största delen, c:a 85 %, av Bolagets försäljning. Badrumsinredning och andra tillbehör tex badrumsarmaturer, handdukstorkar med mera uppgår till c:a 15 % totala försäljningen. Bolaget erbjuder sina kunder snabba leveranser genom att lagerföra c:a 75 % av de kakel och klinker som exponeras i butiken. Bolagets kunder består av både privatpersoner och företag, som tex bygg- och fastighetsbolag. Den största delen av försäljningen, c:a 75 % sker till bygg- och fastighetsbolag och inom denna kundkategori har Bolaget ett stort antal återkommande kunder. Bolaget samarbetar med ledande kakeltillverkare i Europa och i Sverige samarbetar Bolaget med några av de största leverantörerna av badrumsinredningar samt några mindre mer exklusiva leverantörer. Bolaget har i dagsläget 5 medarbetare inklusive ägaren fördelat på butiksförsäljning, in- och utleveranser, inköp, administration, ekonomi, marknadsföring och försäljning. Fastigheten vari verksamheten bedrivs, ägs av Bolaget och lokalerna är strategiskt belägna och väl anpassade för verksamheten. Målet för verksamheten är att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser och samtidigt bedriva en lönsam verksamhet.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

Bolagets omsättning 10-20 Mkr.

Omsättning

20 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Bolaget har stor kompetens och kunskap inom sina verksamhetsområden, såväl tekniska som marknadsmässiga kunskaper. Bolaget har under sina verksamma år byggt upp goda relationer med både sina kunder och leverantörer. Bolaget har ett gott renommé hos kunderna och stor kunskap om de produkter som finns på marknaden. Bolaget lägger stor vikt läggs vid lagerhållning, snabba leveranser och god service. Fin rörelsefastighet samt obebyggd tomt intressant för utveckling som bostadsläge.

Länkar

Sökhjälp