Skriv ut

Skapa PDF

Flygplatsvägen 11, Hagfors - Råda - Flygplatsen

råda

Pampig och mycket funktionell kontorsfastighet i mycket gott skick vid Hagfors Flygplats. 31 rum. Restaurang. Flera pentries,duschrum och toalettrum.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Kontor, Övrigt

Pris: 3 950 000 kr utgångspris.

Storlek: 1 300 m²

Karta

Information

Beskrivning

Pampig och mycket funktionell kontorsfastighet i 3 våningar i mycket gott skick med hiss belägen vid Hagfors Flygplats. 31 rum. Restaurang. Balkonger. Flera pentries, duschrum samt toalettrum. Goda parkeringsmöjligheter.

Övrigt

Övrigt: Fastigheten försäljs i befintligt skick, varvid det åligger intresserade spekulanter att själva inspektera fastigheten för att förvissa sig om dess skick och gränser. En spekulant måste ovillkorligen själv inhämta tillräckliga uppgifter om fastigheten som grund för ev köpbeslut. Lagen om undersökningsplikt säger att köparen ska utföra en sådan undersökning som är "påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet". Tanken är att fastigheter säljs i befintligt skick och att köparen ska ta reda på fastighetens fysiska beskaffenhet. Säljaren är aldrig ansvarig för fel som kunde ha upptäckts vid en undersökning. Om du hittar någonting som kan tyda på ett fel ingår det i undersökningsplikten att utreda detta närmare. Det finns inget krav på att undersökningen ska göras av en fackman, men många gånger kan det vara klokt att ta till hjälp. Ibland, särskilt om du misstänker ett allvarligt fel, kan det vara klokt att anlita någon som yrkesmässigt utför besiktningar. Det är inte mäklarens uppgift att utföra undersökningen.

Byggnader

1

Byggnadstyp: Kontor

Byggår: 1989

Beskrivning: Kontorsbyggnaden är i mycket gott skick med ljusa fräscha kontor och med bra ljusinsläpp tack vare många och stora fönster. Byggnaden är uppförd i 3 plan och inrymmer 31 kontor-/konferensrum samt öppna ytor lämpliga till kontorslandskap. Entréplanet: Huvudentré med reception. 11 kontor-/konferensrum. 4 toalettrum varav två med duschplats. Pentry. Plan 1: 20 kontor-/konferensrum. Pentry. Två omklädningsrum med duschplats och wc. Balkong. Plan 2: Konferensrum och restaurangdel. Kapprum. 3 toalettrum. Omklädningsrum med duschplats och wc. Balkong med vacker utsikt över flygplatsen och omgivningen.

Grund: Platta på mark.

Stomme: Betong.

Bjälklag: Betong.

Fasad: Stående träpanel.

Hängrännor: Plåt.

Fönstertyp: 3-glasfönster.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Vatten/avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning: El - vattenburen värme samt luftvärmepump.

Larm: Finns.

Ytor Antal Area
Kontor 31 1 300
Tomtarea 10 292

Ekonomi

Pris: 3 950 000 kr utgångspris.

Taxeringsvärde: 1 499 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten har ett attraktivt läge med närhet till flygförbindelse, badplats, fiskemöjligheter,18-håls golfbana.

Kommunikationer: Kontorsbyggnaden är belägen alldeles i direkt anslutning till Hagfors Flygplats som har flygförbindelse med 2 flygturer/veckodag till Stockholm Arlanda. Flygtid ca 45min.

Sökhjälp