Skriv ut

Skapa PDF

Hönö

Hönö Hotell i Göteborgs norra skärgård, som idag är uthyrd på långt kontrakt med god avkastning, erbjuder många utvecklingsmöjligheter i framtiden.

Fakta

Typ av fastighet till salu

Övrigt

Pris

12 000 000 kr

Storlek

774 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Hönö Hotell är en charmig hotellbyggnad på Hönö i Göteborgs norra skärgård, huset är byggt på 1930-talet och har sedan dess fungerat som hotell. Från och med hösten 2015 är hela byggnaden uthyrd som vårdenhet på långsiktigt kontrakt. Förutom nuvarande verksamhet som vårdenhet finns god potential för andra verksamheter eller boende i framtiden. Byggnaden utgörs av en huskropp i tre plan med källare. Total areal för restaurang och hotelldel är 690 kvm fördelade på 16 rum, kök och konferenslokaler. Våning tre inrymmer en bostadslägenhet med egen ingång på 84 kvm. Tomtarean uppgår till 1.775 kvm. Läget vid Hönö Klåva tillhör ett av de bästa med bara några hundra meter ner till havet. Byggnaden har havsutsikt i två väderstreck. Nere vid gästhamnen finns fiskhandlare, matbutik och småbutiker. Flera badplatser inom gångavstånd. Detta är en unik möjlighet att förvärva en skärgårdsidyll i anrik miljö! Ansvarig för försäljningen är Reg. Fastighetsmäklare Dennis Johansson.

Byggnader

Byggnad 1

Ytor Antal Area
Övrigt 1 774
Tomtarea 1 775

Ekonomi

Pris

12 000 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur

Hönö är den största ön i Göteborgs norra skärgård. Ön, som med ca 5000 bofasta har flest invånare i Öckerö kommun, ligger söder om Öckerö. Hönö ligger ca 20 km från Göteborgs centrum. Ön har goda färjeförbindelser med fastlandet.

Sökhjälp