Skriv ut

Skapa PDF

GoodGame AB / Kedja med Internetcafeer & spelcenter till salu.

Fakta

Bransch: Övrigt
Omsättning: 7 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

GoodGame är en kedja som består av 4 st spelcenter/internetcafeer. Verksamheterna är lokaliserade i Stockholm, Västerås, Linköping & Lund. Kedjan är först och främst till salu som en enhet bestående av 4 företag. Marknaden för spelcenter och deras kärnverksamhet i Sverige består av ca ett 30-tal separata enheter inräknat GoodGames fyra enheter. Endast GoodGame och ytterligare en aktör driver mer än en verksamhet i ett kedjekoncept.

Utförande

Bransch

Övrigt

Verksamhet

GoodGame erbjuder internetcaféer för gemene man samt en social mötesplats för målgruppen som söker gemensamma spelupplevelser. Ett affärsmål har varit att etablera en rikstäckande kedja, med E-sport som gemensamt fundament. GoodGame tillhör marknadsledarna i sin genre och är unika med att vara en kedja. Samtliga etableringar kombinerar kundnyttan med butik/café.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Omsättning

7 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Möjlighet till koncern. Starkt varumärke E-sport är en växande trend - Återköpande målgrupp kopplat med medlemskap. Stabilt stigande omsättningssiffror och resultat. Fortsatt geografisk expansion Franchise

Länkar

Sökhjälp