Skriv ut

Skapa PDF

GoodGame AB / Kedja med Internetcafeer & spelcenter till salu.

Fakta

Bransch: Övrigt

Pris: Prisuppgift

Omsättning: 7 000 000 kr

Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

GoodGame är en kedja som består av 4 st spelcenter/internetcafeer. Verksamheterna är lokaliserade i Stockholm, Västerås, Linköping & Lund. Kedjan är först och främst till salu som en enhet bestående av 4 företag. Marknaden för spelcenter och deras kärnverksamhet i Sverige består av ca ett 30-tal separata enheter inräknat GoodGames fyra enheter. Endast GoodGame och ytterligare en aktör driver mer än en verksamhet i ett kedjekoncept.

Utförande

Bransch: Övrigt

Verksamhet: GoodGame erbjuder internetcaféer för gemene man samt en social mötesplats för målgruppen som söker gemensamma spelupplevelser. Ett affärsmål har varit att etablera en rikstäckande kedja, med E-sport som gemensamt fundament. GoodGame tillhör marknadsledarna i sin genre och är unika med att vara en kedja. Samtliga etableringar kombinerar kundnyttan med butik/café.

Resultat: Vinst

Ekonomi

Omsättning: 7 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Möjlighet till koncern. Starkt varumärke E-sport är en växande trend - Återköpande målgrupp kopplat med medlemskap. Stabilt stigande omsättningssiffror och resultat. Fortsatt geografisk expansion Franchise

Länkar

Sökhjälp