Skriv ut

Skapa PDF

Framgångsrikt byggserviceföretag i Stockholm till salu.

Fakta

Bransch: Byggverksamhet
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Företaget driver primärt sin verksamhet i Stockholm och Mälardalen och är ett byggserviceföretag med inriktning på om- och tillbyggnation, renoveringar samt vinterunderhåll av fastigheter. Marknaden är i det närmaste outsinlig och kunderna finns huvudsakligen inom fastighetsförvaltning, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggsektorn. För erhållande av informationsmemorandum, vänligen begär sekretessförbindelse genom; Johan Gabrielsson Företagsmäklare, 070-602 22 66, johan.gabrielsson@sffab.se.

Utförande

Bransch

Byggverksamhet

Verksamhet

Företaget har en tydlig kundutvecklingsstrategi och stadig fokusering på att utveckla kunderbjudandet med stöd av hög modern teknologi. Företaget omhändertar hela affärsprocessen och har på ett föredömligt sätt utvecklat servicenivån och effektiviteten i leveranser, som i sin tur speglar den starka tillväxten.

Varför är detta en bra investering?

* Fylld orderbok för lång tid framåt * Skalbar affärsmodell med goda expansionsmöjligheter * Företaget uppvisar tillväxt och lönsamhet * Verksamheten bygger på långsiktiga intäkter via avtal * Låga personalkostnader * En välutvecklad affärsprocess * Stabil historik med mycket gott renommé * Stora synergieffekter och samordningsfördelar för rätt köpare. Som exempelvis Fastighetsägare/förvaltare eller bygg som önskar bredda alternativt utveckla sin affärsmodell * En ny ägare tar direkt över en lönsam och långsiktig verksamhet

Länkar

Sökhjälp