Skriv ut

Skapa PDF

Lönsam krukväxtodling på bästa läge i sydvästra Skåne.

Fakta

Bransch

Tillverkande företag

Pris: Prisuppgift

Geografi

Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

På en av de mest natursköna platserna i sydvästra Skåne, ligger denna välskötta verksamhet som inriktar sig på odling och försäljning av krukväxter. Företagets produktion avsätts mycket framgångsrikt till grossister på hela den svenska marknaden. Transaktionen Förvärv av målbolaget inklusive fastighet. Som alternativ kan ett arrende av fastigheten diskuteras med möjlighet att förvärva fastigheten inom en treårsperiod. Processen Processen inleds med att intressenter erhåller mer information om målbolaget. Tillsammans med säljare väljs lämpliga intressenter ut för fortsatt process. Tillträde enligt överenskommelse. Kontakt: Företagsmäklare: Claes Hovstadius, 0761-90 09 97, claes.hovstadius@sffab.se Fastighetsmäklare: Kenneth Bengtsson, 070-822 02 35, kenneth.bengtsson@sffab.se.

Utförande

Bransch

Tillverkande företag

Verksamhet

Unikt koncept med en till ytan generös fastighet som bland annat inkluderar ändamålsenliga lokaler samt två bostadshus. Rörelsemarginal på omkring 20%.

Varför är detta en bra investering?

* Kombinera ditt familjeliv/dröm med en verksamhet! Detta är ett unikt livsstilsprojekt för den som söker en välskött, inarbetad och lönsam verksamhet att driva och utveckla vidare. * De två bostadshusen som tillhör fastigheten erbjuder även goda boendealternativ för den som permanent vill slå sig ner i en naturskön miljö i ett attraktivt område. * Förutsättningarna är även sådana att en ny ägare till stor del kan påverka sin egen arbetsinsats och engagemang då struktur, dokumentation och distribution är väl etablerade. Detta öppnar givetvis upp för många olika typer av köpare som på andra eller likvärdiga sätt kan tillgodogöra sig de affärssynergier som verksamheten presenterar.

Dokument

Länkar

Sökhjälp