Skriv ut

Skapa PDF

Ledande aktör inom GPS-positionering. Bolag som erbjuder produkter, tjänster och system för positionering, med försäljning i över 100 länder.

Fakta

Bransch: Tillverkande företag

Pris: Omsättning: 20-50 Mkr.

Omsättning: 20 000 000 kr

Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Bolag som erbjuder produkter, tjänster och system för positionering, med försäljning i över 100 länder. Bolagets främsta marknader är Europa och Nordamerika men försäljning sker till alla världsdelar. Försäljningen sker genom både direktförsäljning och via kanaler. Positionering sker genom tre olika kommunikationsalternativ beroende på vad som är bäst lämpat. Goda utvecklingsmöjligheter. Bolagets verksamhet ligger i Mälardalen och startades för över 40 år sedan. Produkterna är i högsta grad nischade mot en väldigt klar och specifik marknad vilket ger mycket bra marginaler. Intressanta utvecklingsmöjligheter finns för att bredda produktförsäljningen inom andra områden. Region: Stockholm.

Utförande

Bransch: Tillverkande företag

Ekonomi

Pris: Omsättning: 20-50 Mkr.

Omsättning: 20 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Väl anpassade produkter för avsett ändamål. Produkterna är av hög kvalitet vilket gett ett bra förtroende på marknaden, där kvalitetskraven är höga för att kunderna vill undvika dyra merkostnader. Personalen har lång branscherfarenhet och god förståelse för kunderna och deras behov.

Länkar

Sökhjälp