Skriv ut

Skapa PDF

Gnejsgatan 8a, Stenvreten

enköping

Fastighet med industribyggnad i två plan i området Stenvreten i Enköping. Byggnaden rymmer kontor-, personal- och verkstadsutrymmen.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt

Pris: 19 500 000 kr. Utgångspris.

Storlek: 1 499 m²

Karta

Information

Beskrivning

Fastighet med industribyggnad i två plan i området Stenvreten i Enköping. Byggnaden rymmer kontor-, personal- och verkstadsutrymmen. Plan två är idag oinrett vilket ger en stor flexibilitet.

Övrigt

Övrigt: FASTIGHETEN SÄLJES I BOLAGSFORM.

Byggnader

Huvudbyggnad

Byggnadstyp: 2-plan

Byggår: 2014

Beskrivning: Byggnaden om 1 490 m² är modern med påkostade materialval och smakfulla färger. På bottenplanet finns en verkstadshall med två portpartier, en tvätthall med ett portparti, båda lokalerna med 9 meters takhöjd. Kontorsdelen har elva kontorsrum, ett större konferensrum och även ett mötesrum. Det finns två omklädningsrum med dusch och wc samt kök med rymlig matplats och ett stort pausrum med pentry. Plan två är idag oinrett vilket ger möjlighet till stor flexibilitet och anpassning utifrån eget önskemål. På tomten finns ett tält om ca 230 m².

Stomme: Pelarbalk i stål.

Fasad: Betongelement 1 m. i övrig plå

Tak: Plåt.

Fönstertyp: Fönster-fasta och låsbara.

Ventilation: FTX-med komfortkyla.

Vatten/avlopp: Kommunalt VA, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning: Fjärrvärme, golvvärme.

Ytor Antal Area
Kontor 2 1 499
Tomtarea 9 170

Ekonomi

Pris: 19 500 000 kr. Utgångspris.

Hyresintäkt: 789 000 kr/år

Taxeringsvärde: 5 504 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är belägen i kommundelen Stenvreten. Ett expansivt industriområde i östra delen av Enköping. Goda kommunikationsmöjligheter med närhet till väganslutning till E18 samt bussförbindelse till centrala Enköping. Direkt närhet till både väg 55 och E18.

Sökhjälp