Skriv ut

Skapa PDF

Entreprenadmaskinföretag. Bolaget hyr ut entreprenadmaskiner med förare. Verksamheten är regional och belägen i östra Sverige.

Fakta

Bransch: Tjänsteföretag
Pris: Bolagets omsättning: 10-20 Mkr
Omsättning: 20 000 000 kr
Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Bolaget hyr ut entreprenadmaskiner med förare och har drivit verksamheten i närmare 40 år. Verksamheten är regional och belägen i östra Sverige. Kunderna finns inom bygg/anläggning, industri och kommuner. Bolaget har en stabil ekonomi med en lågt belånad maskinpark som har ett betydande övervärde. Bolaget hyr ut grävmaskiner, lastmaskiner och dumprar med förare. Personalen har lång erfarenhet och rätt behörighet. Affärsidén är att erbjuda lösningar inom lastning, lossning, gräv och byggplats transporter där tjänsterna präglas av flexibilitet och engagemang som leder till lönsamhet för både kunder och bolaget. Region: Östra Sverige.

Utförande

Bransch

Tjänsteföretag

Ekonomi

Pris

Bolagets omsättning: 10-20 Mkr

Omsättning

20 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Genom bolagets långa erfarenhet och breda kompentens har man skapat sig en stark regional marknadsposition. Kundstocken består av solida och lojala företag. Fasta avtal finns och utgör ca 35 % av omsättningen. För rätt köpare bör det finnas uppenbara expansionsmöjligheter som möjliggör en snabb avkastning på sin investering.

Länkar

Sökhjälp