Skriv ut

Skapa PDF

Totalentreprenör inom byggbranschen. Bolag i Storstockholm/Mälardalen som omsätter ca 40 mkr och har visat positivt resultat varje år.

Fakta

Bransch: Byggverksamhet
Pris: Bolagets omsättning: 20-50 Mkr
Omsättning: 40 000 000 kr
Län: Stockholm

Information

Beskrivning

Kunderna består av fastighetsbolag, offentliga beställare samt privatpersoner. Bolaget har omkring 100 uppdrag per år. Trenden framåt är positiv då byggkonjunkturen är fortsatt stark. De tjänster som bolaget erbjuder är olika mark- och byggentreprenader - där allt från grunder till dränering, stensättningsarbeten, murning till fasadrenovering kan ingå. Vidare ingår VVS-installationer och elektriska installationer, med alla behörigheter. Om- och tillbyggnader för allt från privatbostäder till butiksytor och kontor ingår i de arbeten som görs. Inom bygg görs allt från ROT-arbeten till hela lösvirkeshus. Region: Stockholm/Mälardalen.

Utförande

Bransch

Byggverksamhet

Ekonomi

Pris

Bolagets omsättning: 20-50 Mkr

Omsättning

40 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Bolaget har en stabil omsättningsutveckling med god lönsamhet. Bred kundstock – bolagets kunder återkommer med ett intervall på mellan fem och åtta år – för nya om- och tillbyggnader. Erfaren organisation – organisationen präglas av ett ”personligt” engagemang med ingen eller låg personalomsättning och lång erfarenhet av branschen

Länkar

Sökhjälp