Skriv ut

Skapa PDF

Försäljning av lantbruksmaskiner. Bolaget bedriver försäljning av lantbruksmaskiner och reservdelar samt utför reparationer och servicearbeten.

Fakta

Bransch: Handel/e-handel

Pris: Bolagets omsättning: 50-100 Mkr.

Omsättning: 20 000 000 kr

Geografi: Ospecificerad ort

Information

Beskrivning

Bolaget bedriver försäljning av lantbruksmaskiner och reservdelar samt utför reparationer och servicearbeten. Bolaget samarbetar med några av de största leverantörerna inom lantbruksmaskiner såsom AGCO och Kverneland där Bolaget även har agentur. Genom sina verkstäder kan Bolaget erbjuda service av de flesta förekommande maskiner inom lantbruk, skogsbruk, industri och entreprenad. Bolagets omsättning har under de senaste åren uppgått till mellan c:a 63-67 Mkr med ett rörelseresultat på mellan c:a 0,9-1,2 Mkr. Region: Västra Sverige.

Utförande

Bransch: Handel/e-handel

Ekonomi

Pris: Bolagets omsättning: 50-100 Mkr.

Omsättning: 20 000 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Bolaget redovisar en bra ekonomisk utveckling med stabil omsättning och god lönsamhet. Genom samarbete med leverantörerna kan Bolaget erbjuda snabba leveranser. Bolaget har en låg personalomsättning och lång och djup erfarenhet av branschen. Bolaget har en stark och bred kundstock och kunderna återfinns i hela Sverige. Bolaget står för c:a 20 % av marknadsandelarna gällande traktorer och även en stor del gällande redskap

Länkar

Sökhjälp