Skriv ut

Skapa PDF

Köpmangatan 11, Ånge

ånge

Hyresfastighet i gott skick belägen i centrala Ånge. Här finns totalt 3 lgh fördelat på 2 st 3:or om 125 kvm och en vindsvåning om ca 70 kvm.

Fakta

Typ av fastighet till salu: Bostad
Pris: 1 400 000 kr eller bud
Storlek: 330 m²
Karta

Information

Beskrivning

Hyresfastighet i gott skick belägen i centrala Ånge. Lägenhet om 125 kvm blir ledig för köpare. Här finns totalt 3 lgh fördelat på 2 st 3:or om 125 kvm och en vindsvåning om ca 80 kvm. Lägenheterna har härlig rymd, vackra parkettgolv och på våning två finns öppen spis. 1993-94 gjordes omfattande renovering av fastigheten, då byttes tak, ny fasad, tillbyggnad utav vindsvåning och installation av bergvärme. Totalt 320 kvm. Hyresintäkter: 218 800:-/år. Drift 62 000: -/år. Avkastningskrav på 10,5% ger ett driftnetto på 147 000:-.

Utförande

Byggnader

1

Byggår

1919

Renoveringsår

1993-94

Beskrivning

Entréplan: 3 RoK om 125 kvm. Hall med 4 garderober, väggar med tapet och golv med parkett. Kök: Barkök med matplats utrustad med brunådrade skåpluckor, spis med häll, fläkt, diskmaskin, kyl, frys. Väggar med tapet och golv med plastmatta. Sovrum 1: med tre garderober, väggar med tapet och golv med plastmatta. Härifrån finns en utgång till balkong. Sovrum 2: med hel garderobsvägg, väggar med tapet, laminatgolv samt utgång till altan. Vardagsrum med parkettgolv och väggar med tapet. Badrum med wc, dusch, tvättställ, våtmatta och våtvägg. Här finns även fönster för ljusinsläpp och vädring. Toalettrum med wc, tvättställ, väggar med väv och golv med plastmatta. Våning 2: 3 RoK om ca 125 kvm. Denna lägenhet blir ledig för köpare. Hall med två garderober och golv med plastmatta. Kök utrustat med skåpluckor i ek, spis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Intill köket finns en separat matplats med nya tapeter och golv med plastmatta. Vardagsrum med öppen spis, väggar med tapet och golv med vacker stavparkett. Sovrum med tre garderober, väggar med tapet och golv med parkett. Sovrum med tre garderober, väggar med tapet och golv med parkett. Badrum med dusch, wc, tvättställ, våtvägg och våtmatta. Här finns även fönster. Toalettrum med wc, tvättställ, väggar med tapet och klinkergolv. Vindsvåning: 2 RoK med öppen planlösning, ca 80 kvm Hall med kappavhängning och trapp upp till själva våningen. Kök med matplats utrustad med skåpluckor i furu, spis, fläkt kyl/frys, väggar med tapet och golv med parkett. Vardagsrum, väggar med tapet och golv med tapet. Sovrum med hel garderobsvägg (lägre), väggar med tapet och golv med parkett. Badrum med dusch, wc, tvättställ, arbetsbänk, våtvägg och våtmatta. Källare: Hall med frysbox och arbetsbänk. Tvättstuga med två tvättmaskiner, tumlare och tvättho. Bastu och dusch. Pannrum med bergvärme och köpmannadisk. Här finns även wc. Förråd. Matkällare.

Grund

Betong.

Stomme

Trä.

Bjälklag

Trä.

Fasad

Trä.

Tak

Plåt.

Fönstertyp

2-glasfönster.

Ventilation

Självdrag.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning

Bergvärme.

Ytor Antal Area
Bostad 3 330
Tomtarea 1 309

Ekonomi

Pris

1 400 000 kr eller bud

Hyresintäkt

218 000 kr/år

Taxeringsvärde

350 000 kr

Driftkostnad

69 600 kr/år

Dokument

Sökhjälp