Skriv ut

Skapa PDF

Finspångsvägen 63, Eneby

norrköping

Butik och webshop med försäljning av ett omfattande sortiment av maskerad- och partyartiklar, snus-satser, råtobak, vinsatser, essenser, drinkmixar mm.

Fakta

Bransch: Butik
Pris: 1 500 000 kr. Varulager tillkomer till inventerat värde på tillträdesdagen med ca 1,1 MSEK.
Omsättning: 3 387 000 kr
Antal anställda: 2
Kommun, område: Norrköping, Eneby
Karta

Information

Beskrivning

Vinstället startades av Leif Sandberg 1994. Sedan 2002 drivs verksamheten under namnet Partaj och ingår i den rikstäckande intresseorganisationen Partaj med 14 butiker i Sverige. Rörelsen drivs från försäljningslokalen i Norrköping med adress Finspångsvägen 63. PARTAJ grundades 1992 med affärsidén att vara en butik som erbjuder roliga och udda presenter samt allt inom öl- och vinberedning m.m. Under de senaste åren har man även börjat sälja maskerad- och partyprylar, som blivit en stor framgång.

Utförande

Bransch

Butik

Startår

1994

Antal anställda

2

Utrustning som medföljer

Samtliga inventarier och varulager.

Verksamhet

Försäljning, såväl i butik som på nätet, av ett omfattande sortiment av maskerad- och partyartiklar, snus-satser, råtobak, vinsatser, essenser, drinkmixar, bartillbehör, skämtar-tiklar m.m.

Resultat

Vinst

Ekonomi

Pris

1 500 000 kr. Varulager tillkomer till inventerat värde på tillträdesdagen med ca 1,1 MSEK.

Omsättning

3 387 000 kr

Varför är detta en bra investering?

Det finns stora möjligheter till en expansion bl. a. genom etablering av butiker i grannstäderna Linköping, Nyköping, Katrineholm etc. Redan idag kommer många av kunderna från dessa städer, eftersom den här typen av butik saknas där. Under 2017 beräknas den nya uppfarten Norrköping City från E4:an stå klar. Då förväntas ca 14000 fordon per dygn passera butiken att jämföra med dagens ca 2700. Det är en ökning på 5.2 ggr fler fordon, vilket bör resultera i minst dubbla dagskassor. I augusti 2015 lanseras en helt ny hemsida, som är bättre anpassad efter Google och även är mobilanpassad. Man kommer då att klättra på Googles ranking, vilket kommer att resultera i en ökad försäljning via webshopen. Den är redan betydande, men den nya hemsidan innebär ännu bättre möjligheter för kunderna att göra sina inköp via nätet.

Sökhjälp