Skriv ut

Skapa PDF

Kungsportsavenyn 17, Centrum

göteborg

På tredje våningen i denna representativa fastighet i korsningen Vasagatan/Avenyn erbjuder vi en kontorslokal på 249 kvm. Kontraktstid minst 1 år.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 249 m²
Tillträde: 2016-07-01
Karta

Information

Beskrivning

På tredje våningen i denna representativa fastighet i korsningen Vasagatan/Avenyn, erbjuder vi en kontorslokal på 249 kvm. Kontoret består av flera större rum och det finns ett konferensrum med takfönster för trevligt ljusinsläpp Här hamnar ditt företag mitt på Göteborgs paradgata med närhet till all service, folkliv och kollektivtrafik som har hållplatser precis runt hörnet. Flexibel kontraktstid.

Utförande

Våningsplan

3

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 249

Omgivning

Omgivning/natur

Fastighets AB Balders kontorslokal. Kungsportsavenyen, i vardagstal benämnd Avenyn, är Göteborgs paradgata och går genom stadsdelarna Lorensberg i söder och Vasastaden i norr. Kungsportsavenyen sträcker sig från Kungsportsbron vid Vallgraven och i sydostlig riktning upp till Götaplatsen. Detta är en av Göteborgs mest attraktiva lokaler med möjlighet för framgångsrik verksamhet.

Närservice

Butiker, Restauranger , Uteliv, Hotell och Shopping hittar du utanför dörren, mitt i lenade Göteborg.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen vid hållplatsen Valand som kan ta dig vart du vill i staden med kollektivtrafikens spårvagnar och bussar.

Sökhjälp