Skriv ut

Skapa PDF

Linnégatan 89 E, plan 6, Östermalm

stockholm

Delar av lokalen har fin utsikt mot Berwaldhallen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 642 - 642 m²
Karta

Information

Beskrivning

Med fin utsikt över Linnégatan och Berwaldhallen ligger detta representativa kontor som passar för företag som vill sitta i blandad planlösning. Lokalen ligger högst upp i fastigheten och har fönster åt flera väderstreck vilket gör den ovanligt ljus och trevlig. Den höga takhöjden med sekelskiftesfönster bidrar också till den tidstypiska charmen. Kontoret rymmer ett anslutande mötesrum för interna och externa möten. Pentry med plats för gemensamma luncher och fikapauser. Arbetsplatserna är naturligt avskilda från entréloungen och mötesrummet. En av toaletterna är utrustad med dusch.

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 642 642

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter finns dels i garaget med infart från Banérgatan 30 samt vid Linnégatan där det finns en större markparkering. Mobil Park ansvarar för uthyrning av parkeringsplatser. Vill du reservera en p-plats? Kontakta Mobil Park kundtjänst via telefon 018 - 10 15 60, maila till kundservice@mobilpark.se eller gå in på hemsidan www.mobilpark.se.Garagets öppettider: måndag-fredag 06.30-19.30, övrig tid sker inpassering med kort och kodlördag-söndag stängt för allmänheten, inpassering sker med kort och kod.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation är Karlaplan. Buss 4 och 42 stannar utanför fastigheten på Karlavägen, buss 56 på Linnégatan, buss 76 på Oxensternsgatan och buss 69 vid Djurgårdsbron alternativt Berwaldhallen. Möjligt att ta tåget till Djurgården och stiga av vid Djurgårdsbron.

Sökhjälp