Skriv ut

Skapa PDF

Kungsgatan 113, Kungshörnet

uppsala

Stort kontor med flexibel planlösning.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 860 - 860 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ett kontor med många möjligheter inte så långt från tågstationen men också nära E4an. Kontoret kommer renoveras vilket innebär att en intressent som redan nu anmäler intresse har möjlighet att påverka både kontorets uttryck och utforming. En trappa upp i fastigheten med ljus och utsikt åt alla vädersträck kommer vi kunna erbjuda ett generöst kontor fördelat över ett helt eget plan för det lite större företaget.

Planlösning

Utförande

Byggår

1987

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 860 860

Omgivning

Omgivning/natur

Kungshörnet har ett utmärkt läge nära både E4:an och handeln som växer fram kring Ikea. I huset finns dessutom en rad spännande butiker, främst med produkter av lite mer sällanköpskaraktär. Flera lunchrestaurang finns i fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkering finns. Kontakta Europark/Apcoa på telefon 08-556 306 70, uthyrning@apcoa.se Hemsida: www.apcoa.se

Närservice

I kvarteret finns fler restauranger, data och kontorsartiklar samt sport och fritids butiker mm. Du hittar också bl.a. snabbgrossist, livsmedelshandel, Statoil och OK/Q8-mack i närheten.

Kommunikationer

Till centrala stan tar du antingen bussen eller bilen på några minuter. Fastigheten ligger vid Uppsalas södra infart med stads- och flygbuss längs Kungsgatan. Till nya resecentrum är det ca 1700 m eller ca 20 minuters promenad. Mycket goda parkeringsmöjligheter både för hyresgäster och besökare.

Sökhjälp